Mnli bianneo ama gramın da alırken ve satarken değeri farklı ya ben gram karşılığı aldım mesela direk 15 gram verdim bir bilezik aldım bir tanesini alırken de çeyrek vermiştim ama kaç çeyrekti hatırlayamadım
bianneo Mnli hmm ben satarken için söylemiştim canım alırken ben de direk gramı gramına alıyorum da satarken illa düşüş oluyor ama çok da değil
Pisi Mnli ben mesela şu an elimde ki 10 tane gram altınla gitsem 10 gram bilezik alabilir miyim ? Üstüne ücret ister mi
Eda6714 kader539_ düz modelde işçilik olmuyorum benimkiler duz model zikzaklı istiyorsanız hemen sarmayacaksanız alın
mom42x Hanımlar her ay düzenli olarak biseyler aliyorum . Allah’a çok şükür . Neyse gram mi yapsam 4 eşim gram yap diyo bn normal de çeyrek alıyorum. Sizce yatirim amacli aldiklarim ? Ev icin ilerde diyorum
Miraymom_ mom42x çeyrek yerine 24 ayar gr biriktirin çeyrek satarken daha fazla kaybettiriyor 24ayar gr altın daha az kaybettirdi
Eda6714 kader539_ inşallah ben yatırım amaçlı alıyorum arabamız yok onun için her ay almayı planlanlıyorum Allah nasip ederse
kader539_ Bellabells benimde şimdi aklım karıştı annemde var burma 22 ayar eziliyor çok bastırınca ama bunlar da başka bir karışım yoksa neden ezilmiyor?
Bellabells kader539_ ben de 20 gr burma aldım geçen hafta hiç kullanmadım bi kere bileğime geçirip çıkarttım ama şekli bozuldu yamuldu hemen.ajdaları 5 Yıldır kolumdan çıkarmıyorum yatarken bile hiçbişi olmadı.10 gr ve ince oldukları halde. Altın derecesi şaibeli bence
bisakinol kader539_ zarar etmiyor çok şık spor giyimlede kullanıyorum şık giyildiğinde de 6 tane takıyorum çok güzel duruyor 10 tane de güzel duruyor tek başına çok zayıf duruyor çok çok takıldığında güzel duruyor
Poly-ana kader539_ Evet canım işçiliksiz aksalar ben yatırım olarak hep Ajda alırım ama çok takınca şık durmuyor bence en fazla üç tanesini günlük kullanmak lazım. Hatta üç tane ajdaya charm takıyorsun çok şık spor duruyor
kader539_ Mnli maşllH kv ye darısı başıma inşallah 😀zaten bende gr yüksek alcam canım inş gerekirse zaman alır biriktiririm ama 2 tane olacağına mesela atıyorum 1 tane ama gr yüksek alırım
Poly-ana kader539_ Altında var bulabilirsen bujiteri de olur canım imkanın zevkin hangisine yönelikse. Klipsi uygun olsun oval olsun yeter
Miraymom_ kader539_ bende 2 zikzak 1düz model var çok severek kullanıyorum bende gr gr biriktirerek aldım aslında kibrit çöpü model çok hoşuma gidiyordu ama çok çiziliyor gördüklerimde öyleydi tavsiye ederim