kamilee Tutmadi alttaki annesinde bebesini uyutmaya calisiyor kocasi iste 😅alttaki kahvalti hazirliyor
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU elfrzgar tutmadı alttaki şuan bebeğine kahvaltısını yaptırmış kahvesini içiyor 😅
lilakids Dedektifgadget tuttu 🥳 eşim yardım edecek hazırlamaya onun uyanmasını bekliyorum sırf kendim hazırlamamak için 😁 alttaki şuan dışarıya çıkma planları yapıyor
Deletedmom_220 lilakids evet görümcemi arayıp dışarı çıkasım geldi. Aşağıda ki saçını salmış dağınık geziyor bi aynaya baltı aman boşver dedi işine devam ediyor
Marsila gnslgnlr Valla daha nasıl anlatabilirim ki beni arzulamıyor sanki. Ben yanasinca kaçmanın yolunu arıyor.
Tatlican Deletedmom_220 Tuttu sayilir ince ince örgulu salik ama Alattaki anne kahvaltiya ne yapasam diyor
Susamveannesi Tatlican tutmadı oğlumu havuza getirdim🥰 alttaki bugünkü güzel havayı değerlendirmeyi düşünüyor 🎉🌼
ozr42 Kbraunvr tutmadı. Kocam evde değil ve bulunduğum yerde yürüyüş var . Alttaki bebeğini uyutuyor.
babylara ozr42 tuttu biraz kocama verdüm bebeği ben mutfağı toplayayım sende uyut dedim baktım ikisi birden uyuyor🤣 alttaki dışarı çıkmaya hazırlanıyor