Tazebabyy Sorum başlıktadır doğum sonrası sarktım her yerim yumuşak psikolojim bozuldu ne kadar spordan nefret etsem de sporsuz olmaz biliyorum program video önerisi olan var mı ?
emirtalhacan Tazebabyy bende burda beklim sorunum aynı yamuna korse aldım takıyorum bide sauna aldım giyiyorum spor yaparken ev işi yaoarken acayip terletiyor
Tazebabyy Leylaa_ Diyette sıkıntı yok ama sporsuz sıkılaşma olmuyor hani chloe ile sıkılaşan onun programını öneren var mı diye merak ettim
Aerith Tazebabyy herhangi bir videoya göre yapmadım. Uzun bir pilates geçmişim var ona göre yapıyordum biraz da instagramda takip ettiğim hocaları izliyordum o şekilde yaptım hep.
emirtalhacan Tazebabyy gerçekten düzenli kullanin etkisi oluyor günde 2 saat yeterli tempolu yürüyüş bide Farmasi acı biber kremi var ve 3 litre su icin
MnkKrtl Tazebabyy benim normaldede bacaklarım yumuşak squat yapınca sıkılaşıyor göbeğim içinde mekik ve bi kaç hareket yapıyodum o biraz iyi gelmişti ama bıraktım tekrar başlamam lazım binimde
Mucize1309 Tazebabyy Playstore ye GÖBEĞİ ERİTİN yaz ve 1 ay boyunca uygulamaya uy ve bana dua et 😅😅😅😅👋👋👋👋👋
Tazebabyy Mucize1309 Tamam şimdi gördüm teşekkür ederim ben bacaklar içinde istiyorum var mıdır sadece göbeğe mi yönelik ?
Gultepes35 Tazebabyy YouTube’da Seda Altın’ın videoları var ben çok beğeniyorum. Tüm vücut olduğu gibi kalça, bacak, karın her bölge için ayrı ayrı da videoları var