yuuuiutttt Kızım 3 buçuk yaşında 13 kilo çok zayıf doktora götüreceğim vitaminlerine baktirmaya siznkiler kaç kilo alması için öneriniz var mı
Duriskonunannesiii yuuuiutttt 3,5 yaşında 12-13 kilo arasiydi şimdi 4,5 yaşına geliyor 14,5-15 kilo anca vardır neler yediriyorum gün içinde görsen kavga kiyametiz tabi anca bu kadar et yapisiyor
bussrraaaa Merhaba oğlum 3 buçuk yaşında 14 kg ve normal kız çocuk için 13 kg az olduğunu sanmıyorum dr mu az dedi?
yuuuiutttt bussrraaaa yok gören herkes çok zayıf bişey yedirmiyormusunuz falan diyolar psikolojim bozuldu artık iştahı da yok zaten bişey yemiyor
bussrraaaa yuuuiutttt boyuna göre belki zayıf duruyordur ama yaşına göre normal değerlerin altında veya üstünde değil etrafta ki insanları takmayın herkesin herşey hakkında bi fikri var
bussrraaaa yuuuiutttt tamam o yüzden zayıf duruyordur ama olması gereken değerlerde o yüzden takma sağlıklı olsun öenmli olan o🩷
Snowglobe yuuuiutttt ama insanlara bakmayın. Benim kızım uzun 4 yaş giyiniyo onlar bile küçük oluyor bazenn. Herkes zayıf diyo. Yaşına göre normal bence
asyanm yuuuiutttt bizim de aynı ama sorun yok dendi vitaminleri de iyi bence siz de takılmayın sağlıklı olsunlar da. Bana da çok zayıf diyorlar ben de yemek vermiyorum aç birakiyorum diyorum yani anneyiz ne yapabiliriz ne demek istiyorsunuz çok biliyorsanız gelin siz yedirin diyorum artık yeter bu baskılar bunlar yüzünden biz de çocuklarımıza ısrar ediyoruz
yuuuiutttt asyanm evet ya bunun yüzünden kızıma hep yemiyosun zayıf kalıyorsun diye baskı yapiyorum onada çok yukleniyorum
asyanm yuuuiutttt ben artık ısrar etmiyorum bu aralar bakıyorum kendisi biseyler istiyor artık bir de balık yağı veriyorum iştah açtı sanki ama belki tesadüf bilemem. Siz de biraz rahat bırakın en azından doydum deyince iisrar etmeyin çünkü ne zaman ısrarla versem bu defa karnı ağrıyordu. Benim için bu kilosu yetiyor ayrıca sağlığı da yerindeyse çok şükür 🌸
yuuuiutttt asyanm balık yağını düzenli olarak her gün bir tatlı kaşığı veriyorum ama iştahı açılmadı daha siz ne kadar veriyosunuz