ilay-mom Sezaryen doğum yapalı 2 ay oldu hala adet olmadım fakat son 3 gündür sağ bacağımda uyuşma oluyor asla geçmiyor normal mi bu durum acaba kızlar
maybeybi ilay-mom 4buçuk ay oldu bende hala regl olmadım. Ne zamana kadar normal acaba? Doktora gitmeliyim sanırım. Onun haricinde ağrı uyuşma vs yok bende
gokceege ilay-mom bacaklarından iğne yapıldıysa ondan kaynaklı olabilir. Benimde oluyordu uzun süre oturduğumda felan
prenses_prens_Annesi ilay-mom benim ilk dogumda 7.8 ay sonra gelmişti .ikinci doğumda 4 aylık oldu gelmedi daha.uyusma falan yok bende
Leylalyl ilay-mom magnezyum eksikliğinden olabilir özellikle emzirmede bu tarz değerler düşüyor. Bi kan tahlili verebilirsiniz sağlık ocağında ücretsiz bakıyorlar.
ilay-mom gokceege yok sezaryende belden uyuşma oldu da bu sıralar çok uyuşuyo otursam da yürüsem de ondan kaynaklı olabilir mi diye düşündüm
alynozds Benim doktorum 7-8 aya kadar normal olmaman vücudun anca toparlar döngün başlar demişti ama 5. Ayda olmuştum bende her zamanki klasik belirtiler olmuştu ekstra uyuşma veya başka birşey olmamıştı
ilay-mom Leylalyl evet aklıma geldi cünkü bütün vücudum ağrıyor bu akşam doktoruma yazdım büyük ihtimalle kan tahlili isteyecek
burakcin ilay-mom ben kırkım çıkar çıkma oldum çok şükür. Ama çocuğu 11 aylık olan arkadaşım var hala adet olmadı. Doktor 12 ay olmazsan gel bakalım demiş
Leylalyl ilay-mom bende de aynı sıkıntı olmuştu hatta kramplar falan giriyordu. Doktora tahlil verdim dedi senin değerler çok düşmüş ki emziriyorsun dikkat etmen lazım demişti takviye başlamıştı. Sonra şikayetlerim bir bir azaldı. Umarım seninde geçer sıkıntıların 🙏
ilay-mom burakcin arkadaşım da 2 kez sezaryen oldu ikisinde de 40 cıkınca adet olmuş ben patlamak üzereyim 🤣