Themom_ ZeydsMom Hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah🫂 Bende hamileyken ilk kalp atışını vajinal muayene ile duymuştum küçük diye🥹 Planlı hamilelik mi
ZeydsMom Themom_ hayir canim beklemedigimiz biseydi hatta. O kadar cok sey vardiki. Korunmasi ayri ilaclar caylar falan doktorlar. O kadar yani olumsuz seyler vardiki tesste pozitufde bile yalnislik var diyordum doktora gidene kadar
Damla_eflin ZeydsMom Yaaa hayırlı olsun. Cidden adınıza çok sevindim. İsteyerekmi oldu peki? Sağ salim buyutursunuz İnşallah.
Meri-Mel ZeydsMom Tabiki niye olmayacaksın herşey olur Aslan gibi abisi olcak annesi tam bir minnoş prenses babası da eminim çok sevecek❤️
Damla_eflin ZeydsMom Ayy üzülme her gelen bebek emin ol rızkıyla geliyor. Bu dünyada yiyecek ekmeği varmış onunda, belki bebeğiniz küçük falan ama doğduğunda bir arkadaşi Olucak en azından. 💗
ZeydsMom 1sirinannesi 9 ay 17 gunluk. Hayir ya yumurtlamadan sonra iliskiye girdik bide. Kac gun gecmisti. Bide yumurtlama gunlerim doktor guya takip ediyormus nasil doktorsa artik. İki defami yumurtlamisim ne. Hic birzaman boyle bisey olmazdi iki defa yumurtlama falan. Garip bi durum tüm imkansizlarn icinden bi isik bulmus sanki kendine cikmis ortaya. Herkes şokta yani o derece 😄 doktor ultrasonda hamile oldugumu gorunce kendisi de soka dustu once
1sirinannesi ZeydsMom Eğer yumurtlama günü ilişki olduysa, hap bir fayda etmiyor diye biliyorum canım, çünkü yumurtlama günü yumurtalar en yüksek seviyede oluyor, hapta bir işe yaramıyor diye duymuştum.
ZeydsMom Damla_eflin belkide ona iyi gelir evet ama bi yandan da ya istemezse diyorum sonucta her bebek seviyormuki kardes 🥲 ama oglum sevgi dolu simdiden merhametli
1sirinannesi ZeydsMom İlk bebişte küçükmüş biraz ama olsun, demek ki olacağı varmış bence o kadar engele rağmen olmuş. 😊
Damla_eflin ZeydsMom Abimle biz birbirimizi hiç sevmeyiz mesela, halada sevmem🤣🤣 ama inan birimizden birine birşey olsa başta ikimiz ağlarız.