7278 2-3 kere anca yemişimdir yaptı yapmadı en doğrusunu Allah bilir ama benim fikrime gelince yapmadığını düşünüyorum. Bana kumpas gibi geliyor 2021 de aynı muhabbet dönmüştü çünkü o zaman sedat. P almak istedi falan diye muhabbetler dönmüştü o zaman okuduğum bi haberde hatta ters düşülünce birisi gelip özür dileyeceksin yoksa ürünlerine domuz eti katıp tarım bakalnlığını üstüne salarız tehditi döndü şeklinde yazıyordu. Şimdi matematiksel kısmına gelirsek kar yapmak amaçlı yapıldığı söyleniyor ya100 ton ette 100 kilo domuz etinde nerede kar oluyor ? 1000/1 gerçekten kar yapacak bir pay mı üstelik domuz etinin dana etinden kilosu pahalıyken. Adam zaten yıllık 2 milyar dolar ciro yapıyor kara ihtiyacı mı var gerçekten ne kadar büyük bir kazanç. Bence bu pastadan pay almak isteyenler oldu defalarca denendi ama olmadı en sonda bu yola başvuruldu diye düşünüyorum Adam 12 bin çalışanım var sadece 700 ü gıda müh. Ve veteriner H. Oluşuyor diyor. Böyle bir olay olsa şimdiye kadae bu çalışanlardan birisi hadi vicdanen yapmadı diyelim para karşılığında bile bu haberi çoktan sızdırırdı. Çıkan ürün 2 tane hamburger köftesi ve döneri deniyor sadece 2 üründen çıkması ve kısıtlı bayiyle kalması saçma değil mi? Adamın zaten çiftliği kendine ait bu domuz etini nereden soktu ve niye sadece bu ürünlere ve niye bu kadar az bir pay kullandı. Dışardaki herşeyin içinde kimbilir neler var köfteci yusufa sallayan çok insan burgerdan çıkmıyor bunlarıda gördüm İnsaoğluyuz illaki içimizde bir acaba oluyor riske atmamak gerek bile isteyede, ondan dolayı bence en sağlıklısı dışardan işlenmiş birşey tüketmemek gerçekten güvenilen edilen bir yerden eti kıymayı temin edip evde kendimiz yapmaktır derim.