Marsila Ay kızlar aldım kullanıyorum ama daha çok arttı kafayı yiyecem hani bu şampuan iyiydi hani geçiriyordu saçlı derideki egzamayi 🥺
tazecikanne45 Marsila nerden aldınız? Orjinal ürün olduğuna emin misiniz. Bende de var anında geçiriyor. Şimdi yine var baya pahalandı indirime girince tekrar alıcam. İyi gelmemesi imkansız
ArvenMom Marsila bırakmıştım kullanmaya başladım şuan kafamda ki yara geçti benim hemde 10 yıldan fazladır yaram vardı sprey ve ekstra 1 şampuan daha kullanıyorum
Balbebekimm Marsila Egzamadan dolayı hayattan soğumuş kaşinda burnunda kulak içinde dahi Egzama olan biri olarak kullanıp ise yaradığını gördüğüm tek şampuan head and shoulders clinical strength serisi turuncu olan şampuan alın deneyin kesinlikleeee
askbebegimmbenim Marsila benimde saç egzamam vardı bu şampuan sayesinde 2 yıkama da kurtuldum çok şükür hem kaşıntı hem yaralar kabujkanma ne ararsan oluyordu bana şampuan çok yaradı sizde neden böyle oldu acaba şaşırdım dogrusu
tazecikanne45 Marsila evet gerçektn iğrenç bişey. Çok tatlı çikolata falan yiyorsanız o da etkiliyor ve stres
Marsila Bir de saçlı derim kupkuru Eskiden yağlanirdi o da yok kupkuru ve yağlar kullandim kuruluk geçmiyor ya
Marsila ArvenMom Hemen mi geçirdi benim kafamdaki yaralari kurutuyor yalan değil ama kaşıyorum duramıyorum ki
Marsila ArvenMom Sprey ne kullanıyorsunuz? Bir de emzirme döneminde sprey olur mu? Ay geçsin artık ya daha çok arttı yaralar kaşıdikca artıyor ya
ArvenMom tazecikanne45 evet neden kullanılmasın ki yemiyorsunuz içmiyorsunuz sonuçta düzgün bir şekilde arındırırsanız sıkıntı olmaz 🫶🏼
ArvenMom Marsila malesef isim vermem doğru olmaz doktor herkese aynısını vermeyebiliyor ki ben yurt dışındayım canım Yaranı kaşımaman lazım benim kullandığım sprey kaşınmasını engelliyor Doktora gitmelisin kullanamıycağını o söyler sana canım
Marsila askbebegimmbenim 5 yıkama daha çok artma var ben anlamıyorum artık millete iyi gelen bana hiç iyi gelmedi