emineref Yalnız değilsiniz bende burdayım 1 yaşında fakat meme emmek için uyumuyor saatlerce memede yatıyor yardım edin kızlar
hasibekar emineref ahh bacım Allah kolaylık versin bize ben şuanda çözümü ayağımda salamyı buldum belki yardımcı olur
hasibekar kardelen1209 haklısın bacım vallah insan o kadar yoruluyor ki artık ne zaman uyursa bizde o zaman uyuyoruz
efnanveannesi1 hasibekar İşte uyusa kurucamda gece 3 ten önce o kadar fazla direniyorki uykuya bende saldım artık düzelsin diye bekliyorum
Minigim2 hasibekar çarşamba gunune acıl dogum gunu kutluyacaz temızlık temızlıkkkkkkkk 🤣🤣dıye kafayı yedım
hasibekar Minigim2 kız git yat Çarşamba ya daha kaç gün var herkesin de derdi ayrı🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sana kolay gelsin aşko
emineref hasibekar asla ayakta sallanmıyor memede uyumak istiyor yatıramıyorum bile nasıl alıştırcam bilmiyorum
kardelen1209 hasibekar hiç sorma canim mahvetti beni emziriyorum yok salliyorum yok gazi da yok ama uyumak nedir bilmedi anneme geldim acaba yerini mi yadirgiyo diyorum
efnanveannesi1 hasibekar Ah ah daha yolun başındayım😢 gerçekten Allah bizlere bol bol sabırlar versin
ipekkkkkkkkkkk hasibekar ben uyudum uyandım eşim baktı çocuğa Uykusuzluk çok kötü bir şey Benimki de uyuyor ama koyunca uyanıyor derin dalsın diye bekliyorum
Minigim2 hasibekar kızzz ıkı gun ıkram hazırlıgı surer bı kamyon perde varrr camları sılfım allahtan 🤣🤣🤣 çekmece düzenı mutfak toplu temızlıge kalkınca anca oluyor🤣🤣 çok tesekkür ederım 🌸
Themom_ hasibekar Buradayım yalnız değilsin😃 Emzikleri kaynattım şimdi biberon ve suluğu kaynatıcam o sırada çamaşırlar bitti onları asıcam sonrasında inş yatarım🙃 Sen neden uyumadınnn
hasibekar Themom_ ohh be bacım kolay gelsin sana ❤️🥱🥱bebegim uyumamış henüz uyusa bende bayılmayı düşünüyorum 😂
BenDiyeBiri_ hasibekar kız yenidoğan bebişim ben uyandrmasam süt vermesem uyacağını hiç yok çok uyuşuk bir bebeğim var sürekli uyuyor
Bolmayonezlitavukdoner hasibekar leylek leylek havada yumurtası tavada sarı kızın saçı yok süleymanın suçu yok