ArvenMom buket1302 kusabilir canım 60 cc verebilirsin önce eğer bitirip hala ağlar ve açsa doktoruna sorup arttırabilirsin çünkü hepsini bitiremeyebilir
Ace09 ozgersinada benımde kızım bu civarlarda içiyor günde toplam. Kilo alımınız nasıl ? Forumu okuyunca az içiyor diye çok endişeleniyorum. Şuan 6.2 kg. Aylık 700 gram civarı almış hep.
ozgersinada Ace09 benimkide 6.650ydi en son 7yi gectigi tahmin ediyorum 25inde kontrlumuz var bakalim. Kilo alimina herseyine cok iyi diyolar her defasinsa iyi yani
Ilaydasu buket1302 55 günlük kızım 125cc günde 7 defa felan veriyorum 3 saate bir tam acıkıyor gece 12 de uyutuyorum sabah 7 de uyanıyor
Cnnt_yldrm Ilaydasu aşısına gittiğimizde hemşire bana dedi kilosu önde 7 kiloymus ayına göre ondeymis 4 ay bitti 75cc ver fazla verme dedi bende tamam dedim ama çocuk doymuyo mecbur 125 veriyorum
Ilaydasu Cnnt_yldrm kız o aptamili Allah ne yapmasın sma kullanıyordum kabız yaptı aptamil önerdiler çok iyi diye dün aldım dünden beri çocuk 1 dk uyumadı gaz kemeri çaylar damlalar fayda etmiyor mahvetti çocuğumu hazır düzeni bozuldu
Cnnt_yldrm Ilaydasu benim sütüm kesildi sonra da baya azalıp bitti ztn sütüm de yetmiyordu yine emzirdiktem sonra mama veriyordum aç kaliyodu o sıra tuvaleti normaldi yapabiliyordu şimdi tamamen mamaya geçince mudahelsiz yapamiyo
Ilaydasu Cnnt_yldrm ben kızımı özele götürüyorum ve doktora sorduğumda oda bebeğin az yada çok içmesi diye bişey yok karnı ne kadarla doyuyorsa o kadar ver dedi
Ilaydasu Cnnt_yldrm mamadan oluyor çiçeğim bende kaç tane mama değiştirdim daha dün 600 TL verdim aptamil aldım bilete içirdim gazdan uyumadı çocuk bugün eşim bebelac aldı şimdi onu içiriyorum hayırlısı olsun aldığım mama öyle evde duruyor
hellobitchs ArvenMom sizin bebeğiniz kaç aylık 260ml içiyo benim kızım 13 aylık her yemekten sonra 90 bazen 120 veriyorum