Ay23- buket1302 benim ki emiyodu ekstra mama veriyodum aralarda bazen 30 bazen 60 cc iki saatte biz doyuruyodum. Sizi bebek yönlendirir zaten doyamazda tekrar yaparsınız zamanla ne kadar yediğini anlarsınız her bebek farklı
Ilaydasu buket1302 55 günlük kızım 125cc günde 7 defa felan veriyorum 3 saate bir tam acıkıyor gece 12 de uyutuyorum sabah 7 de uyanıyor
hellobitchs ArvenMom sizin bebeğiniz kaç aylık 260ml içiyo benim kızım 13 aylık her yemekten sonra 90 bazen 120 veriyorum
ozgersinada 4,5 aylik kizim 150ml günde 5 kere veriyorum gece uyuyor gece beslesi yapmiyorum.toplam 750-800ml iciyor gunde
esra55_28 ozgersinada merhaba gece kacda yatırıyorsunuz benim bebegimde 4.5 aylik bu aralar huzursuz ve sadece bazen 110 bazende 120 yani 150 bazen istiyor ama çoğu zaman almıyor dili ile geri itiyor gece 1-2 gibi veriyorum sabah 7 gibi istiyor
Ace09 ozgersinada benımde kızım bu civarlarda içiyor günde toplam. Kilo alımınız nasıl ? Forumu okuyunca az içiyor diye çok endişeleniyorum. Şuan 6.2 kg. Aylık 700 gram civarı almış hep.
esraserkanpars Bebekten bebeğe değişir 2 saatte bir içiyor olması lazım bizimki o zamanlarda 60 cc içiyordu 2 saatte bir
ozgersinada esra55_28 benimkide istemedigi zamanlar oluyo itiyo degisiyo ama gece 12de uyumus oluyo terslik yoksa sabahta 7 8 gibi kalkiyo. Benimkinin gazi hala var ben gece uyurken mama verirken uyudugu icin gazini cikartmiyorum oda sabah rahatsiz ediyo onu farkindayim ama kaldirsam tekrar uyumicak malesef oyle uyuyo
ozgersinada buket1302 evet sadece sabah uyku hali biraz emiyo gerisi mama. Cok gazli bi bebegim var cunku hala gaz devam ediyo
buket1302 Ay23- sut az olunca mama veriyorum fazla gelir mi zarari olur mu mamanin acaba o yuzden merak ediyorum
ArvenMom buket1302 kusabilir canım 60 cc verebilirsin önce eğer bitirip hala ağlar ve açsa doktoruna sorup arttırabilirsin çünkü hepsini bitiremeyebilir
Cnnt_yldrm Benim bebegimde sadece mama iciyo sanırım kabızlık sorunumuz var asla kaksını yapamiyo 6 7 günde bir yapıyor biz Aptamil kullanıyoruz acaba baska mamayla değiştirsem bı zararı olur mu
Ilaydasu Cnnt_yldrm kız o aptamili Allah ne yapmasın sma kullanıyordum kabız yaptı aptamil önerdiler çok iyi diye dün aldım dünden beri çocuk 1 dk uyumadı gaz kemeri çaylar damlalar fayda etmiyor mahvetti çocuğumu hazır düzeni bozuldu