Handan24 Merhaba 2 yaşındaki kızım iki hafta da 800/900 gram aldı.11 yaşındaki oğlum 1 kilo aldı.Kızıma her öğünden sonra verdim oğluma işi günde iki kere bazen bir kere verdim.
Alerjikrinit haydii hayatım tek sebebi kreş. Az ve sık yedirmeye alıştı. Evde de iştahı açıldı. Benim oğlum 2 sene 9 kgydu🤣 kreşe başlayalı 2 ay oluyor 2 kg aldı.
haydii Alerjikrinit 2 yada 2 kg mu kız benim oğlum 3 yaşında Kendisi asla yemek yemedi ben veriyorum nereye kadr
Alerjikrinit sleepnessnami aynen bana da yazmadı. Artık mail attım danışmanlık alayım dedim. Sağlıklı besleniyor sebebini bulamıyorum dedim. Tahlilleri anlattım direkt ücret söyledi. 6 bin çok fazlaymış dedim basit bir danışmanlık yani çok ciddi bir şey değil. siz bilirsiniz dedi kestirip attı
Alerjikrinit zadak verme ya boş ver sonuçları daha kötü oluylr . Sarımsak kürü yüzünden benim oğlum aylarca şurup da içmedi . Şimdi dizeldi valla bir daha bir şey denemeye korkuyorum 🤣
talyaninmom Sadeturkkahvesi Bende yaptım 1 ay olmuştur verdiğim ama her öğünden sonra vermiyorum sadece kahvaltıda tabağına koyuyorum severek yiyor. Zaten her öğün sonrası istemez. Kilo konusunda bana hala aynı geliyor ama sorun değil sağlıklı yağ tüketmiş oluyor :)
haydii talyaninmom 1 ayda kg almadı mı? Kız okadar kg aldi diye keps yorumlar var şaşırdım Yemesi uyku düzeni nasıl
Uraztos Sadeturkkahvesi atomu bilmiyorum da sarımsaklı kürünü yapıyordum üç haftadır oğluşum bugün hastalandı 😂
haydii Uraztos hergun vermek zararlı olur reflu tetikler Ben haftada 2 veriyorum Hasta iken sanırım hergun
eozlem Uraztos emzirme döneminde kendim tüketiyorum demişti. Ben de öyle yaptım çocuk hasta oldu 2 haftadır da iyileşmiyor. Kür de işe yaramadı yani.
gamzes-26 Eşim maaşını alsın malzemeleri alıp başlayacağım kabak çekirdeği için bir marka vermiş onu alacağım diğer çekirdek içleri acı oluyor atomun tadını bozuyormuş
NisanR Alerjikrinit benim kızımda sarımsak kürünü içmiyor yoğurdun içine 1 diş doğrayıp öğününde veriyorum siz de öyle yapabilirsiniz belki işe yarar
ozlem34_ Sadeturkkahvesi bende öyle deneyim çizgi film tercih etmemeye çalışıyorum ama kilo almasıgerek çok üzülüyorum bir şekilde kandırıp vericez
talyaninmom haydii illaki almıştır benim gözüme aynı geliyor sadece. Ama her öğün sonrası vermiyorum o fark var. Dr kontrolümüze daha var o yüzden kilosunu bilmiyorum yani
Alerjikrinit haydii benim tek çocuk 2,5 yaşında canım . Evet tüm gün gidiyor. Seçici sayılmaz ama çok az yerdi. Yani 2 öğün beslenirdi. Ne denediysem olmadı ama kreşte çocuklarla yiyerek alıştı heralde