Uraztos Sadeturkkahvesi atomu bilmiyorum da sarımsaklı kürünü yapıyordum üç haftadır oğluşum bugün hastalandı 😂
haydii Uraztos hergun vermek zararlı olur reflu tetikler Ben haftada 2 veriyorum Hasta iken sanırım hergun
eozlem Uraztos emzirme döneminde kendim tüketiyorum demişti. Ben de öyle yaptım çocuk hasta oldu 2 haftadır da iyileşmiyor. Kür de işe yaramadı yani.
gamzes-26 Eşim maaşını alsın malzemeleri alıp başlayacağım kabak çekirdeği için bir marka vermiş onu alacağım diğer çekirdek içleri acı oluyor atomun tadını bozuyormuş
NisanR Alerjikrinit benim kızımda sarımsak kürünü içmiyor yoğurdun içine 1 diş doğrayıp öğününde veriyorum siz de öyle yapabilirsiniz belki işe yarar
ozlem34_ Sadeturkkahvesi bende öyle deneyim çizgi film tercih etmemeye çalışıyorum ama kilo almasıgerek çok üzülüyorum bir şekilde kandırıp vericez
haydii talyaninmom 1 ayda kg almadı mı? Kız okadar kg aldi diye keps yorumlar var şaşırdım Yemesi uyku düzeni nasıl
talyaninmom haydii illaki almıştır benim gözüme aynı geliyor sadece. Ama her öğün sonrası vermiyorum o fark var. Dr kontrolümüze daha var o yüzden kilosunu bilmiyorum yani
Alerjikrinit haydii benim tek çocuk 2,5 yaşında canım . Evet tüm gün gidiyor. Seçici sayılmaz ama çok az yerdi. Yani 2 öğün beslenirdi. Ne denediysem olmadı ama kreşte çocuklarla yiyerek alıştı heralde
aysenura Sadeturkkahvesi kızımda yok gibi.Normalde pek iştahlı değildir kendisi şimdilerde hic yemiyor.
ebrudefne06 Sadeturkkahvesi ay ben yaptm malzemeleri de file marketten aldm. Tadi cok guzel biraz helvaya benziyor. İlk verdigimde bebegim sevdi ama sonra yememeye basladi top yapiyorm yok. Bisiler karistirip tekrar denicem
Sadeturkkahvesi ebrudefne06 bende bugün yeniden süslü bi kaba koydm akşam üzerine bal gezdirip sana tatlı yaptm dedm shdjsjdjd çocuk baya yedi tatlı sanıp şmdide uyuyamıyo enerjiden ahahahahahahahha
kahvepres Sadeturkkahvesi biz 1 hafta kulndk etkisni görmedim birde baktım sanrm alerji yaptı kızıma hırıltsı olmyn kızm atomla hırıltısı başladı gece hırıltıdan uyuyamadı kestim şuan düzeldi şanszlğmz buda o kadar hevesle hazrlmştm