Nurci 1 ay kullandım oğluma boyu 3 cm uzadı 1.200 de kilo aldı 5 yaşında tüm gün kreşe gidiyor sadece tek öğün verebiliyorum
Alerjikrinit imeaeb 1 kez içirebildim hafif ateşi vardı ve düştü evet. Ama çocuk tiksindi sonra antibiyotik tedavisi gerekti ve ben antibiyotik içiremedim bu sebeple
Nurci imeaeb ben denedim her hafta hasta olurdu oğlum ayda 2 kere mutlakaa antibiyotik kullanırdık çok şükür 3 haftadır birşey yok dün hafif ateşi vardı verdim düştü sabah da verdim çıkmadı ateş
imeaeb Alerjikrinit Hmm başka bir şeylerin içine katılınca olmuyor muymuş acaba çocuk da haklı yani tiksinmekte 🤦🏻♀️
Hazalkaann Sadeturkkahvesi ben normal kabak çekirdeği tek tek ayıkladım koydum bişey okur mu çiğ değildi yani iki öğün verdim gece oğlum kusmaya ishal olmaya başladı
Hazalkaann Sadeturkkahvesi yoktu alerjisi yani saha önce fındık badem ceviz veriyordum ama çiya falan vermedim hiç
imeaeb Nurumm12 Merhaba belirgin fark var evet kilo aldı tam ne kadar bilmiyorum ama herkes fark ediyor
imeaeb Nurumm12 Merhaba tekrardan biz tartıldık 1 aydır kullanıyoruz toplam 300 gr almış bence çok iyi normalde ayda 100 gr zor almıştı öncesinde 💚
Rika Alerjikrinit sarimsak kuru diye bir sey yok/ tamamen eritiyor cocugun bogazini. Reflu yapiyor o kadin sahtekar. Florance’de prof a gidiyoruz asla bu kuru onermiyor. Malesef ben 2 senedir yapiyorum suan cocuk ameliyatlik. Geniz eti oldu polipler cikti. Asla yapmayin