Rika Alerjikrinit sarimsak kuru diye bir sey yok/ tamamen eritiyor cocugun bogazini. Reflu yapiyor o kadin sahtekar. Florance’de prof a gidiyoruz asla bu kuru onermiyor. Malesef ben 2 senedir yapiyorum suan cocuk ameliyatlik. Geniz eti oldu polipler cikti. Asla yapmayin
imeaeb Nurumm12 Merhaba belirgin fark var evet kilo aldı tam ne kadar bilmiyorum ama herkes fark ediyor
Aminehumamoms Sadeturkkahvesi ya bana o kadın sallamasyon geliyor dediği yaptıgı hiçbişey doğru değil gibi yorumları okuyorum cocugum hafta 1,5 kilo aldı bilmem ne haftada 1,5 kilo almak imkansız nekadar sağlıklı olsa bile imkansız yani
epitaph Bence işe yarıyordur tarifteki kuruyemişler faydalı ama bal yerine daha iyi bişey eklenebilir gibi geliyor. Faydalı buldum ben kadını özellikle lor labne yapımında cshilmişim süt kesiği yapmayı düşünüyodum sayesinde öğrendim
imeaeb Nurumm12 Merhaba tekrardan biz tartıldık 1 aydır kullanıyoruz toplam 300 gr almış bence çok iyi normalde ayda 100 gr zor almıştı öncesinde 💚
bisenakillisinzaten bukett_yldz chia koymassk olur mu ki ya siz nerden aldiniz chia yı da mi kuruyemişçiden aldınız
Nurci bisenakillisinzaten evet koydum ama benim oğlumun bağırsakları normalde de çok çalışır chia koyunca daha çok çalıştı birdahakinde koymicam
emirin_anasi Sadeturkkahvesi teşekkürler tarif için 🌼 bişey soracağım, benim bebeğimin kilosu falan yerinde şükür yani fazladan kilo almasını istemem fazla olur . Ama hastalanmamasi için bağışıklığı güçlenmesi için yapsam ? Fazladan kilo aldırır mı yani ?
Sevvl Sadeturkkahvesi bende yaptım 2 haftadır gözle görülür var sanki ya yada pıskolojık olarak var olarak görüyorum 😀😀 ama onu bile zorla yedırıyorum ki günde 3 kere mümkün değil oguruyorlar 1 2 kandıra kandıra oda çay kaşığı ile
beyzaburcu Sadeturkkahvesi merhaba eşim malzemeleri tamamlamaya calsiiyor yapınca bende merak ediyorum doğrusu çocuklarım. yiyecek mi yerlerse eğer bu atom etkisini.gosterckmi vs