bucocukac_ Hadi bakalım en aceleci bebeği seçelim biraz da 🤗 kimler kaç haftada doğurdu ben 27+3 te doğurdum suan 16 aylık ❤️🔥
3kedili2bebekli bucocukac_ 32+3 de geldiler bebelerim 11 aya 4 gün kaldı 😍 maşallah sağlıkla büyütün inşallah 🥰
Birdunyabircennetannesi bucocukac_ 35 haftalık doğru Geç prematüre ♥️ 2.020 gram doğmuştu küvezden çıkınca 1.800 dü Şuan 3 yaş 4 aylık
defneilaymom Kocamdaaakocammm büyük oğlunuz artık bebek değil neden hala ay olarak söylüyorsunuz? Bazı yerlerde görüyorum da merakımdan soruyorum
[silindi] uykusuzanne__ Kızım 41+3 de geldi kızım Prematüre mi sizce? lAmMelodi 39+1 Prematüre mi sizce? gokceege oğlum 39+1 de doğdu Prematüre mi sizce? Baloglumtoprak 40 + 2 de doğurdum Prematüre mi sizce? Ve yazmadığım daha çok yorum var… Cidden bu ülke de okuduğunu anlamama problemi çok fazla…
Dondurmalikahve Hedef kitle prematüre anneleri ❌ gönderiye ulaşan kitle normal haftasında doğum yapanlar ✔️
dilos6 Dondurmalikahve Çünkü çok fazla algı problemi yaşayan arkadaşlarımız var🤣🤣🤣🤣 işte aradığım yorum
smys60 Dondurmalikahve 25. Hafta 660 gr doğumun üstünden 4 ay geçti şuan 3300 olduk düzeltilmiş 50 günlük kızımız 🤗💜🙏