mervekb twobabymom_ möllers elma aromalı veriyorum, bazı günler vermeyi unutuyorum kızım isteyerek açıyor ağzını. Bunun da kokusu var balık yağı sonuçta, ama kızımı rahatsız etmiyor. Elimize vs bulaşirsa hemen yıkıyorum balık kokusundan hiç hoşlanmam.
Uzuunkirpiklimm mervekb ben möllers aldım ama kaç ayda bitmesi gerek bizimki bitmedi malesef 3 ayda yarısı duruyor vermedim daha
zcnnkbraa9 twobabymom_ Balık yağını kaç aylıkken verebiliyoruz. Kızımın kilosu normal sayılır ama biraz da alsa iyi olur gibi geliyor 10 aylık kendisi verilebilir mi ?
talhacm ebrudefne06 merhaba bizimde möllars lakin içiremiyorum nasıl ve ne zaman içiriyorsunuz. Birde kıyafetine vs damlayinca balık kokuyor ve asla çıkmıyor
ebrudefne06 talhacm evet kiyafete damlayinca cok kotu oluyor. Cay kaşığıyla sabah kahvalti sonunda veriyorm once ben iciyorm sonra o gorup istiyo zaten. 1 ck kizim, 2 ck ben
tontonannesi talhacm bebeğim 14 aylık şırıngaya çekiyorum ilk uykuya geçişte veriyorum mamayı gösterip onu ağzına sıkıyorum d vitamininide öyle 😂 ardından hemen mama tabi 😂
twobabymom_ Makbulenur Özelden konuşmak problem değil ama bence burdan yazsanız daha iyi olur bu konuda benim gibi çocuğuna balik yağı sevdirmeye çalışan anneler de bilgi alır
Makbulenur twobabymom_ sorun değil buradan da anlatabilirim ben çocuğuma OMEGA 3 kullanıyorum bilirsiniz omeganin içeriğin de de balık yaği mevcut kullandığım marka içeriği temiz bitkisel bir marka
talhacm Uzuunkirpiklimm eczacı ya sordum ne zaman biterse dedi son kullanım tarihi üstünde yaşıyordur
Biz3kisiyiz_ Uzuunkirpiklimm açıldıktan sonra 3 ay kullanabilirsiniz kalsa da çöp maalesef bu nedenle biz ailecek kullanıyoruz boşa gitmesin diye 😂
Damlafatma twobabymom_ möllers elma aromalı aldım ben de kızım sevdi her gün veriyorum. Ona elma suyu dedim elmayı çok seviyor çünkü
Biz3kisiyiz_ talhacm o şekilde değil açıldıktan sonra 3 ay kullanımı, üzerinde yazan son kullanım tarihi ürünün o tarihe kadar kullanım süresi açıldıktan sonra değil yani eczanecinize söyleyin yanlış bilgi verip insanları riske atmasın
MinikPandam_ twobabymom_ benim kizim youplus i çok severdi ama bi de ocean deneyelim dedim, ocean i hiç içmek istemedi. şimdi youplus a geri dönüyoruz. onun tadı daha güzel
twobabymom_ MinikPandam_ Ocean benim kızım da kesinlikle içmek istemedi ki kokusundan bende çok rahatsız oldum aşırı balik kokuyordu ben zorla icirmeye çalıştım kızıma üstü filan nasil balik kokuyordu bende vazgeçtim artik