ahmetinannesii [silindi] en büyük hayalım bir pastane dükkanım olması evlıyım 5 aylık oğlum var Allah’ın ıznıyle eşimde söz verdi ilerıde maddi durumumuz Iyı olursa gerceklestırecek ❤️
rukiyesoydann Sunshine__ benim de annemin hayali orda okumam di senin sayende urfayi gezeriz demişti ben başka yerde okudum ama annem nasıl istemişse evlendim halfetiye yerleştim
Sunshine__ rukiyesoydann Ayyy aman dua kapısı acıkmış demekki yada Urfa da bir şey var Urfa diye başlayınca duaya kabul oluyor
Parsongan gulsarem En az orta seviye İngilizce En az 1.60 boy buna orantılı olarak kilo Vücudunuzun üniforma giyildiğinde görünür yerlerinde dövme, yara ve yanık izi vs olmaması En az lise mezunu olmak Ekip çalışmasına yatkın olmak Şirketlerin belirlediği yaş kriterine uymak Sağlık raporu uçuşa engel herhangi bir rahatsızlığınızın olmaması vs.
Mavigokyuzu Benim de en büyük hayalim ilerde böyle kariyerini en iyi zirvede bırakmış hanımefendi teyzelerden olup, oğlumu iyi biri, kalbi merhametli olarak yetiştirip, eşimle birbirimize o gurur dolu bakışı atmak 🤗
Parsongan -Cedric- Ben B2 seviyesine kadar aldım. Benim için yeterli olmuştu. Yapmış oldukları sınavdan geçer puan almanız önemli. Bu yüzden en az orta seviye eğitim almalısınız.
pivpivpivahmedmuhsin [silindi] Benim de dünyayı gezmek. Ama bilindik yerlerden ziyade saklı kalmış cennetleri keşfetmek istiyorum. Dünya o kadar güzelliklerle dolu ki.
Alimeehatun [silindi] su an 73 kiloyum oglum 5 aylik ideal kiloma ulasip oglumla guzel yerleri gezmek istiyorum guzel guzel giyinip yurtdisida dahil. Bir kax kere yurtdisina ciktim farkli kültür ve yerleri oğlumla keşfetmek istyorum