olduolanlar Kullandım iştahım artmadı fakat ödem yada kilo yaptı bilmiyorum 1 ayda 3 kilo fazla çıktı bıraktım anında gitti herkeste aynı etki olmaz ama tabi
olduolanlar kurabiyevarsimitvar ben devlet hastanesinde ücretsiz bakır spiral taktırdım. Yan etki olarak regl dönemlerimde kanama artışı ve ağrı oluyor ama onun haricinde çok rahatım düzenli kontrollerine gidildiğini sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Takılırken de çok korkmuştum açıkçası ama hiç hissetmedim bile
kurabiyevarsimitvar olduolanlar ilk 3 aydan sonra düzene biniyor diyorlar hep ya hapta uzun süre kullanımda kalp krizi bile yapabilirmiş ondan da tırstım hiçbir şey kalmadı😂😂
Minel-inannesi kurabiyevarsimitvar 40im cikinca kullanmaya basladim, emzirme bitince diane35 kullanmaya basladim, 1kutu gecis icin onerdi doktorum. Sonrasında yasmine geri doncem. Emzirme kaynaklimi, bunyedenmi, ilac etkisindenmi bilmem ben hic adet gormedim.
kurabiyevarsimitvar Minel-inannesi yasmin önceden kullandınız mı ne kadar süre kullandınız baya öneren var onu
Minel-inannesi kurabiyevarsimitvar yasmin daha önce kullandim ama emzirirken kullanilmiyo diye doktorum cerazetteyi onerdi. Aylik yada 3aylik igne yaptirmak ben istemedim. Deri alti implanti emzirirken istemedim
efelinamoms kurabiyevarsimitvar 3 ay kullandım sonra bıraktım ara kanamalarım ve lekelenmelerim oldu 1 ayda 20 gün sürüyordu neredeyse kilo vs yaşamadım zaten nasıl yaşansınki sürekli reglim kanamada az buz değildi dolu dolu çocuğun bezlerinden kullanıyordum bende spiral taktırmak istiyorum birde onu deneyeceğim
efelinamoms kurabiyevarsimitvar inşallah herkesde farklı etki gösteriyor belki size yarar düzenli kullanın siz
kurabiyevarsimitvar Minel-inannesi ben emzirmiyorum doktorumada dedim ama aklından çıktıda bana ondan mı cerazette yazdı acaba yoksa genelde yasmin falan öneriyorlar
Aysunnkaya kurabiyevarsimitvar kullanıyorum resmen soğuttu herseyden kişiden kişiye değişiyor tabi de kilom sabit asla değişmedi yemediğim halde
Sedabilen Ben iki aydır kullanıyorum bu ikinci kullanisim daha önce geçen senede 3 ay kullandim adet görmedim şimdide görmüyorum resmen adeti kesiyor kullanmak istemiyorum hiç fark ettim de ilaçtan sonra her sabah şiş uyanıyorum sinir yaptı sanki bide çok sinirleniyorum yan etkisi olabilir veya adet görmedim için başka yöntem yapamıyorum mecbur ilaca devam
prensannesi07_ kurabiyevarsimitvar bende 1 ay 10 gündür kullanıyorum regl olmadım ayın ⅗ gibi olurdum ama lekenme oldu sildikçe pembemsi şey görüyorum hemen hemen heer gün geçiyor sonra tekrar oluyor yogun bir kanamam olması ama regl olacakmış gibi kasıklarım karnım ağrıyor olmuyorum olabilecegi söylenmişti 3 ayda otururmuş