baloglum_e neanladinyurdagull BİM’deki carnavon Çubuklu pudra kokusu olan kuyusunun rengi pembenin tonları kokusu gerçekten harika
Tatlican baloglum_e Fuşya pembemi ben aldm ama daha kullanmadm eskiden bimde sevdigim bir koku vardi cubuklu o yok artk
Tatlican neanladinyurdagull 15 gunde bitiyor kokusu her 15gunde bir koyarsan ev harika kokuyor Ama ben yazin hic koymuyorum zaten heryer ack
neanladinyurdagull Tatlican evet malesef kısa Ömürlüler ama her gün süpürüp yerleri siliyorum çünkü iki çocuğum var küçüğü 11 aylık heryerde yürüyor.Bu kadar uğraş sonucunda da evim temiz koksun istiyorum
Tatlican neanladinyurdagull Evet ama ben mesela o koyu kizim kucukken hic kullaadm zararli kokuyu cekmesin diye icine şimdi bile tedirgin oluyorm kizm 1.sınıfa gidiyor
neanladinyurdagull Tatlican bende öneri üzerine papatyali aldım ama hiç hiç değilmiş kokusu mutfağa koydum.Yatak odasında koku bende kullanmıyorum ama hol,banyo ve mutfakda temiz koku hoşuma gidiyor
haydii neanladinyurdagull eşim az önce Ozdilek ten Home time WHITE BOUQUET oda kokusu almış 😅 kokusu çok güzellllll 2 çubuk koydum mis gibi kokuyor geçtikce
LinaElzem neanladinyurdagull ben daha birkaç gün önce A101 den aldım markasına tam dikkat etmedim ritim miydi öyle bir şey yazıyordu lavanta kokusu aldım banyoya koydum bütün çubukları da koydum 10 dakika geçmedi bütün evi lavanta kokusu sardı aşırı güzeldi bayıldım tek hatam içine bütün çubukları koymak oldu çünkü kokuyu o kadar çok yaydı ki 3 günde bitti :)
Momss06 haydii eski bi chakra çalışanı olarak sprey olanlar güzel ama çubuklular uzun süre kokmuyo bi süre sonra kokmuyo o kadar para vermeye değmez bence ama spreyler güzel