neanladinyurdagull Öneri İstiyorum kızlar hargi markanın kokusundan memnunsunuz.Çubuklu olsun istiyorum bu arada ben sıkmakla uğraşmadan koksun kendi kendine
neanladinyurdagull Ne kadar evde deterjanla kullansam temiz koku kalmıyor bu yüzden.Cubuklu koku istiyorum kıslarr
neanladinyurdagull Mübarek bu marketlerde de açıp koklama şansımız yok.Şansa alıp çöpe atmakda istemiyorum kullanmadan
Momss06 haydii eski bi chakra çalışanı olarak sprey olanlar güzel ama çubuklular uzun süre kokmuyo bi süre sonra kokmuyo o kadar para vermeye değmez bence ama spreyler güzel
baloglum_e neanladinyurdagull BİM’deki carnavon Çubuklu pudra kokusu olan kuyusunun rengi pembenin tonları kokusu gerçekten harika
Tatlican baloglum_e Fuşya pembemi ben aldm ama daha kullanmadm eskiden bimde sevdigim bir koku vardi cubuklu o yok artk
Tatlican neanladinyurdagull 15 gunde bitiyor kokusu her 15gunde bir koyarsan ev harika kokuyor Ama ben yazin hic koymuyorum zaten heryer ack
neanladinyurdagull Tatlican evet malesef kısa Ömürlüler ama her gün süpürüp yerleri siliyorum çünkü iki çocuğum var küçüğü 11 aylık heryerde yürüyor.Bu kadar uğraş sonucunda da evim temiz koksun istiyorum
Tatlican neanladinyurdagull Evet ama ben mesela o koyu kizim kucukken hic kullaadm zararli kokuyu cekmesin diye icine şimdi bile tedirgin oluyorm kizm 1.sınıfa gidiyor
neanladinyurdagull Tatlican bende öneri üzerine papatyali aldım ama hiç hiç değilmiş kokusu mutfağa koydum.Yatak odasında koku bende kullanmıyorum ama hol,banyo ve mutfakda temiz koku hoşuma gidiyor