DU2021 Fissler ikili biri 4-biri8 lt fiyat 15300tl ——Tefal 8bin 6 lt—— fissler green model ise biri 6 biri 3,5 lt buhar pişirme aparatı da var o da 15300.
Birbebetoannesi DU2021 Bende fissler almak istiyordum glossy 6 L modelini 9500 lira dediler . Çok geldi açıkçası dedim bakarız artık ama fisslerin kalitesi tartışılmaz.
Birbebetoannesi DU2021 Tefalde de Korkmaz da da aynı durum olmuş. Şunu görüyorum ben şahsen hiç bir şey eskisi gibi değil malzeme kalitesi olarak. :(
Asyabuse Bende karar veremedim bir türlü fiyatları da çok yüksek pişman olmak istemiyorum herkes fissler diyor. Şikayet varda bir sürü kararma pas şikayeti var bilemedim buraya bakayım dedim valla bende
sevdaistanbul Asyabuse fisslervitavit premium fiyat çok derseniz direk vitaquik de alabilirsiniz 3+6 çok üyi seçimi 2 li de tekli alacaksanız 4 lt tercih edebilirsiniz ama tavuk sığmaz
Asyabuse sevdaistanbul çok teşekkür ederim evet 4ler bana küçük gelicek sanırım ve fissler en makulu 💐
mamabear_ DU2021 annem yıllardır tefal’in düdüklüsünü kullanır çok da sever memnun da ama ben fissler aldım tefal’den çok daha iyi. Tefal’in yarı zamanında mis gibi pişirmiş oluyor
DevosMom DU2021 Fissler. Dünya üzerinde çelik kalitesi en iyi olan, patlamama sertifikasına sahip 2 markadan birisi. Diğeri de WMF. Geri kalan hepsi çöp
minikpandam-_- DU2021 evimde Marka olarak fissler kullanıyorum memnunum tabii diğeri hakkında yorum yapamam