emirtalhacan Göğüs küçültme estetiği karın yağları alma ameliyat olan var mı ben düşünüyorum da ücret ne kadr ortalama
baroayse emirtalhacan 2023 Mayıs’ta oldum,ben de çok iz kaldı,ben çok bakamadım,birde oğlum devamlı üstümde yuvarlandıgı için çok darbe aldı, ama memnunum iyi ki yaptirmisim.,buyuk meme hamallık resmen,
ogrenciannecik ben olmadım ama arkadasım devlette oldu ve iğreeeenc ve ötesi oldu göğüs kücültme imkan varsa özelde ol derim
emirtalhacan iperir_bul ne zmn yaptınız emzirme sorun oluyor mu sonradan bide ne kadar süre hastanede kaldınız ne kadar sürede iglestiniz
ogrenciannecik iperir_bul dikiş izleri hiç geçmedi ve vücuduna asla uygun degil ayrıca göğüs ucuda kötü oldu
ogrenciannecik iperir_bul yni arkadasım kilolu ve kilolu erkeklerin göğüsleri gibi durdu 4 sene geçti üzerinden hala izler duruyor
iperir_bul Violeta22 hastane değil özel muayenesi vardı anlaşmalı olduğu hastane ameliyathanesinde oldum kocaeli
iperir_bul ogrenciannecik kilodan kaynaklı olabilir o zaman duruşu falan benim doktorumda beni uyarmıştı yeniden sarkma olabilir diye
iperir_bul emirtalhacan daha çocuk düşünmediğim için emzirme nasıl oluyor bilmiyorum.şubat ayında oldum ben. Ama göğüs ucu hassasiyetim normal. Hastanede bir gün kaldım ertesi gün sabah çıktım. İyileşme senin yapınla alakalı şükür ben çok rahat atlattım süreci ne ağrı ne sızı. Sadece ilk zamanlar kolunu yukarı kaldırmak ağır taşımak yasak 2-3 ay kadar sebebi dikişlerinin genişleyip iyileşme süreci uzuyor diye.
Prensimm iperir_bul merhaba ameliyat bende istiyorum ama cesaret edemiyorum eğer gögüs çok büyükse gögüs ucunun yeri değişiyor muş ozman gögüs ucunda hissi kaybediyor muş sizin nasıl oldu
emirtalhacan baroayse çok iyi bende düşünüyorum resmen boyun fıtığı çıktı edilemiyorum artık ne kadar ücret odediniz
baroayse emirtalhacan ben emzirmeyi bitirdikten sonra olmuştum,Dr ameliyattan sonra çocuk olursa emzirme ihtimali %60 demişti ,kesin bişey diyemem demişti