Bennureyla bebiş kaç aylık bilmiyorum ama geçen hafta bir temizlik yaptım bende, eşim vardiyalı çalışıyor ve bilerek onun sabahtan olduğu zamanlara denk getiriyorum genelde böyle büyük temizlikleri, eşim sabahtan oğlumla dışarı çıktı oğlumun odasından başladım dolabında yazlık kışlık değişimi yaptım küçülenleri ayırdım çekmece içleri oyuncak dolabı vs düzenlemeyi onlar yokken hallettim, tülleri makineye attım camını sildim yer sil süpürgelik sil vs vs nevresimlerini yıkadım o oda bitti zaten böylece. Oğlumu öğle uykusuna yatirinca aynı işlemi oturma odama yaptım. Çamaşır makinem için kullandığım küçük bir tuvaletim var orda dolap fazlalık eşyalarımız falan duruyor içinde, oğlum öğlen uykusundan kalkınca orasını hallettik onunla beraber. O gece eşimi ise yollayıp oğlumu uyuttuktan sonra yatak odamızda baza altı düzenleme kendi gardrobumuzu yazlık kışlık ayrımı giyilmeyen kıyafetleri ayıklama vs yaptım, ertesi sabah yine oğlumla eşim dışarı çıktılar koridorumu hallettim, yatak odamı cam sil tül yıka nevresim değiştir vs yaptım oğlumu öğle uykusuna yatirinca yine bu sefer misafir odamı aynı şekilde temizledim. O gün aksam yemeğinden sonra banyomu yıkadım dip köşe duvar vs, sonraki günde balkon camlarımı ve mutfak camımı sildim mutfağımın halisini attım makineye yıkandı. 3 günde bitirdim yani. Sadece mutfak dolaplarım kaldı silinecek o kadar bir de tüm halılarımı yıkamaya vermem lazım ama 2 Ay sonra oğlumun doğum günü o zamana veririm diye düşünüyorum. Oğlum büyük 3 yaşına yaklaştı, bir de evimde çok fazla eşya yok kolay olmasını eşya azlığına bağlıyorum. Ama bunları bu şekilde yazdım diye kendinizi kötü hissetmenizi asla istemem çünkü benim evimde bu temizliğe kadar berbat haldeydi, çocuklarımız var ve bazen hersey bizim istediğimiz şekilde ilerlemiyor maalesef. Evimi toplu tutmaya çalışıyorum her zaman ama temizlik konusunda aynısı söyleyemiyorum bazen öyle bi hale geliyor ki asla yetisemiyorum