şu söylediğinize katılıyorum altına da imzamı atarım hatta valla benim camlarımı Allah razı olsun eşim siler.bir dahaki ay halıları yıkamaya vericem,koltuk ve yatakta yıkıyorlar hem kendi yatağımızı hemde koltuklarımı da yıkatıcam yine eşim silecek camları,bulaşık ve çamaşır makinesini çektiricem eşime,ağır kaldiramiyorum çünkü ben oraların altını silicem.mutfak dolaplarını silicem bir kat daha iki ay olmadı sileli o yüzden yağ, pas, kir yok açıkçası ama beyaz olduğu için tozludur bence dolaplarım.
gün içinde sadece yatakları topluyorum,yemek yapıyorum,evi topluyorum genel olarak,çamaşır bulaşık yıkıyorum.2 günde 1 evi süpürüyorum,toz alıp yerleri siliyorum,haftada 1 gün ütü ve çamaşır katlama günüm var buna rağmen benim salaklar salağı eltim ay ne var çocuk bakmakta evin işini yapmakta dedi bana bir şey demedim içimden kıs kıs güldüm çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmez 🤣 o bunu dedi ya bundan sonra ne ben ona giderim ne de evime davet ederim umrumda bile olmaz zaten haftaya evden işe de başlıyorum beğenmeyen gelmesin hem bebekli hem ev hanımı hemde evden çalışacak iş kadını olacağım ❤️ bekara karı boşamak kolay gelir ne kendisi ne eşi çalışmıyor 🤣 ne de çocuk yapıyorlar,keyfini bozmak istemiyormuş madem neden akıl veriyorsa
Allah’ım böylelerine üç ikiz vermeli bence 🤣