ZeydsMom mutlubibekleyis 25 derece ve ustu 0.5 tog altina kisa kol body normalde oluyor. O havalarda baya sicak oluyordu ben oyle giydirirdim.
mutlubibekleyis ZeydsMom 0.5 içine sadece kısa kol zıbın dimi, deneyeyim üşümez inşallah, ben yorganı daha çıkarmadım ama battaniye örtüyorum kendi üzerime gece özellikle sabaha karşı 25 derecede de soğuk oluyor şu sıralar burası
mutlubibekleyis ZeydsMom Teşekkür ederim gördüm aslında bunları ama daha önce hiç deneyimlemediğim için üşür mü üşümez mi bilemedim
ZeydsMom mutlubibekleyis o zaman sabaha karsi dusuyordur belki . Bizde mesela 22 derece artik . Uyku tulumu giydirmiyorum oylece pijama giydiriyorum uzun kollu .
mutlubibekleyis ZeydsMom Evet gündüz 25 gece daha düşüyor sanırım bakamadım gece. Pijama giydiriyorum ben de alt üst ama yanakları filan üşüyor. Göğsü nadiren soğuk oluyor bir iki denk geldim genelde sıcak
Betelgeuse_ mutlubibekleyis bence bunlar çok ince. Tam doğru olmuyor bu tog tabloları. Sabaha karşı soğuk oluyor artık ayrıca. Normal pijama giydirebilirsiniz altına. Geceleri kalkıp elinizi kıyafetinin altında koyup sırtına dokunun. Eğer soğuksa büyük ihtimalle usuyordur. Sıcaksa tamamdir
mutlubibekleyis Betelgeuse_ Bana da öyle geliyor, sadece pijama giydirdiğimde bazen göğsünü soğuk buluyorum, üstüne uyku tulumu giydirsem terlemez diye düşünüyorum
suheyla92 mutlubibekleyis benm ev de 25 derece 0.5 tog muslin uyku tulumu altına kisa tulum giydiriyorum ince
canimpapatyam Uyku tulumunun içine patikli alt giydiriyorum ben. Benim aldığım uyku tulumlarının ayakları yok çünkü. Çorap da dolaşımı etkiliyor diye giydirmek istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?