1gulceninannesi Yonca29 üff resmen kanayan yaram 🥴 eşim huyludur biraz sürekli üst baş değiştirir. Bebek de olunca neredeyse her gün doluyor makine.. ev çamaşırhaneye dönüyor cidden ve sürekli çamaşır katlama modu. Yıldım resmen 😁
sonbezbukucu mesela cumadan salıya 7 makina yıkadım, evet ev çamaşırhane gibi😭birini yerleştiremeden diğeri kuruyor 🥴
Yonca29 tontonannesi benimde bulaşık hergun 1 bazende 2 çalışır mutfagimda tek bardak bile bulunmaz gün içinde içerim makineye atarım
mutlubibekleyis Yonca29 2 kişiyiz, bir de bebek. O kadar çok atıyorum ki saymadım. Ayrıca çamaşır birikmesi kadar sevmediğim bir şey yok. Haftada 2 kere filan yıkayan bordo berelidir 🥲
Yonca29 mutlubibekleyis haftada 1 2 yıkayan mutlaka pistir yani o çamaşırlar biriktikce mikrop koku üretir
Esinzhl Yonca29 saymadım bereketi kaçmasın diye🤭 en az dörttür. Üç kişiyiz ama sepetim hiç boşalmıyor
Yonca29 SuMisalii bende anlasam çamaşır niye biriktiriyorsun diyo ama çamaşır biriktirmiyorum haftada 5 6 atıyorum buda hergune denk geliyor
aseladaaa Ay maşallah valla. ben haftada 3 4 kez atıyorum çocukların ki beyazlar ve renkliler birde iki haftada bir nevresim takımları yastık kılıfları havlular koltuk ortuleri falan bazen gunde 2 defa atıyorum o zman 5i buluyor ama genelde boyle😂
talhacm Yonca29 her gün muhakkak yıkıyorum 3 kişiyiz. Çamaşır biriktirmeyi sevmiyorum. Hemen de katlar ütülerim
Ardenaden Yonca29 2 cocugum var birisi kerse gdior geceligi krestn gelince çıkartıyor ek gida yiyor oglum bide kakasi masallah tasmadgi gun yok 😁 bide bzm giydiklerimiz bide renk renl ayrip atiyorum sorma😁