Tatlican Hoptirililaylalaylaylilaylom Kizzzz 2camasirla makinemi çalıştırıyorsun anaamm 9 10 cok geldi🤭
Hoptirililaylalaylaylilaylom Tatlican bak o da olabilir😂🤷 Ben pek sıkış sıkış atmıyorum,istesem de atamıyorum. Bozulur fln diye 😂
Btltha Yonca29 haftanın her günü çamaşır yıkanıyor. bebeğin kıyafetleri (e sıçıyor kusuyor falan sürekli kıyafet değiştiriyoruz) bizim üstümüz (bizim üstümüze kusuyor, terliyoruz vs) her gün çalışıyor ona rağmen kıyafet birikiyor be bacım anlamadjm ben şöxşsşd
Motherqueen_ Yonca29 bende haftada 5 kere yikiyorumdur bebegim kucuk surekli yemek dokuyo ustune kendimizde disardan geldigimiz ustumuzu hemen makinaya atariz gayet normal bence ben alistim arkadasiniz niye yadirgiyoki 😄
Defneninannesi0622 Yonca29 ya dolmasını beklemiyorum birde terliyoruz falan ya 2 gün asla giyemiyorum kıyafetleri günlük birde renklerine göre falan ayırınca çıkıyor o kadar
Yonca29 merveala ay ne bileyim ben öyle yapsam çamaşırhane olur demesi tuhafıma kaçtı onlarda 3 kişi 1 cocuk 2 kendileri
bebisliozlem merveala benimde liseden arkadaşım yazmıştı bir ara buraya kdlskdkzk haftada 2 kere diye üstelik onun bebeği ek gıdada ve de 1 yaşında 🤣
minikkurabiyee Yonca29 bazen tam doluyor bazen tam dolmuyor ama çalıştırıyorum ne yapayım zaten 7 buçuk aylık kızım var mama önlüğü taktirmiyor genelde onun çamaşırları oluyor😂😂😂
Ess92 Yonca29 2 çocukların 2 de eşimle benle 4 makine muhakkak olur. Nevresimler ya da havlular da birikmişse 6 makineyi bulur.
Duyulurum Yonca29 7den fazladır. 1 beyazlar 2 çocuklar 3 eşim 1 karma 1 nevresim Sekiz etti ama bunun bir de ekstrası, yeni alınan giysisi, temizliği, paspası falan var. Hiç de ev çamaşırhane olmuyor :)
bebisliozlem Yonca29 ben öyle yapsam ev çamaşırhane olur dedi Çamaşırhane olunca ne oluyormuş sorsaydınız 😅 Valla şöyle söyleyeyim sadece pazar-pazartesi 4 posta çamaşır yıkadım,astım ve ütüledim. Pazar günü renkliler ve bebeğimin çamaşırları Pazartesi beyazlar ve bebeğimin çamaşırları ve 2 gündür annemlerdeyim eminimki kocamda renklileri atacak 🤣 çamaşır sepetinde sadece yünlüler (kazaklarım) ve banyo paspasım kalmıştı en son onları ayrı ayrı kısa programla yıkıyorum ben Cuma günü eve gidince yıkıcam yani Yine aynı hesaba geliyor demek istedim neredeyse her gün 1 kere çamaşır yıkamış oluyorum. Haftada 6-7 kere yıkayarak Evim 2+1 çamaşır bekletmeme lüksüm de yok kuruyanları hemen katlıyorum dolaplara yerleştiriyorum. Bu pazartesi neredeyse 2 saatimi aldı ütü 🙏🏻
Kbrbydk Yonca29 haftada iki gün hariçtir belki hep yıkanıyor. 4 kişiyiz biri bebek. Sürekli yıkanacak birşeyler oluyor katlayıp yerlestirmeye zaman bile bulamıyorum. Rahat 6-7 makine oluyordur yani
merveala bebisliozlem Nasıl oluyor ama ya?Ek gıda döneminde zaten çok kirlenir bebeğin kıyafetleri. Bak şuanda makinenin bitirmesini ve çamaşırları asmayı bekliyorum 😂