Mira__ Hiilyuss ama kaçma canım bu kadın hastalıkları ben iyikide olmuşum diyorum memnunum ama tekrarlasa da yapacak birşeyim yok önlemini alıyorum alabildiğim kadar
Hiilyuss Mira__ çok tesekkür ederim bir nebze de olsa rahatlattınız insallah gideyim en yakın zamanda . Egzersiz olarak ne yapıyorsunuz sık bırak mı baska bir sey mi
Mira__ Hiilyuss yastık veya top koyuyorum onu sıkıyorum 5 saniye bırakıyorum bunu 10 dakika tekrarlıyorum oturduğum yerde
lohusaserbeti Bu ameliyatlar çok hassas birkaç ay dikkat istiyor. Bence bebekleriniz küçükken yaptırmayın. Birkaç sene bekleyin. Bir de sonrasında doğum yaparsanız eskiye dönebilir çocuk sayınızı tamamlayıp yapılması öneriliyor
Hiilyuss lohusaserbeti evet dogurmana müsade etmem diyor doktor vrya sadece sezareyn yapabilirsin diyor
lohusaserbeti Hiilyuss sezaryen bile olsa gebeliğin kendisi bile pelvik kasları zayıflatıyor onun için gebe kalmamak en iyisi olur. Ameliyatı tekrar tekrar olmamak için bence aklınızdaki çocuk sayısını tamamlayıp öyle ameliyat olun
Mira__ lohusaserbeti evet doğru söylüyorsunuz doktorlar bile bu ameliyat olduktan sonra tekrarlaması çok yüksek içeriden yük biniyor kaslar zayıflıyor demişti bende düşünmediğim için oldum.
Hiilyuss Mira__ bir soru daha geldi aklıma 😂 operasyon bajinal mi oluyor kasıktan mı veya baska bir sey mi
lohusaserbeti Mira__ evet çok hassas bir ameliyat geri dönebilir yani sonraki süreçte çok dikkatli olmak gerek 🙏
nergiz4155 Hiilyuss sezaryen doğum yaptım doğumdan hemen sonra özel bölgemde birsey hissettim dışarda değilde içerde deliğin bitişinde ne sarkması bilmiyorum doktora gitmeye korkuyorum
Hiilyuss nergiz4155 geçmiş olsun git bir muayene ol. İçerideyse çatala cıkınca geri kayıyor farkedilmeyebiliyor ben fotoğrafını çekip göstermistim aklında olsun
Hiilyuss nergiz4155 ben sarkma yasadım tekrar hamile kaldım be dogurdum hiçbir engeli yok. Ama şöyle diyeyim 24 yasında tarif ettiğiniz gibi gördüm. Bana dpktor 26 yaşına kadar yapabildiğin kadsr cocık yap bu seni zorlamaya baslar dedi. İlinci de pesine oldu benim ondan sonra daha da zorlamaya basladı ve ilerliypr gerçekten doktorun dediği gibi. 25 yasındayım suan 26 ya kadar anca dayanırım gerçekten
bilgep48 Hiilyuss bilmiyorum ama öğrenebileceginiz bir doktor soyleyebilirim. Instagram’da Dr Gökçen Erdoğan var onun sayfasından ya da kendisine sorarak(pazar günleri) öğrenebilirsiniz.
melmer Hiilyuss merhaba bende sezeryan oldum kabıxlığı çözemiyorum idrarda sıkıntı yok vajina içerde bişi var çok korkuyorum bagırsak sarkması daha kötü galiba ameliyatı nasıl