asdfqwe Merhabalar doğum yapalı 7.5ay oldu hiç regl olmadım 2 3 gündür adet ağrısı gibi kasıklarimda bacaklarımda ağrı var ama ne gelen var ne giden siz doğumdan ne kadar süre sonra regl oldunuz?
SiprayiL asdfqwe 40indan sonra oldum hemen. 3.ayda implant taktırdım. Bebeğim 9 buçuk aylık oldu daha yeni adet oldum dün. Adet de sayılmaz az bir kanama🤷🏻♀️
aslnhan Benimde 6 ay oldu ara ara regly olacakmışım gibi belim ağrıyor ama sonra geçiyor . Bende olmadım henüz bekiyorum
Zeycebeci Bende 50 gün sonra olmuştum. Herkesin süresi farklı olabiliyor hormonlarla alakalı bir durum.
Pirasalipuding SiprayiL korunma yöntemi olarak kolunuzamı taktırdınız memnunmusunuz rahatsız ediyor mu
SiprayiL Pirasalipuding çok memnunum rahatsız edici bir şeyi yok sadece sinir stres yapıyor biraz 😂🤷🏻♀️
misall gzdesahiinn bende de aynısı oldu 2 ay 1 gün leke oldu sonra normal adet gibi oldu şuan yok 6aylık oglum
diapmelka asdfqwe doğum yapalı 8 ay olacak yakında. 2 gün önce oldum😂 emzirmeyi tamamen kesene kadar olmayacağımı düşünüyordum ama regl olmadan 2 gün önce tatlı isteğim çok arttı acaba dedim ve oldum. Belki siz de bugün yarın olursunuz