Nurun Mom098 çok teşekkür ederim. Benden sizinkinden alacağım. İyi günlerde kullanalım inşallah. Bu arada kızınızın doğum günü kutlu olsun. Güzel bir ömrü olsun❤️
Mom098 Nurun ayy hayırlı uğurlu olsun şimdiden 💕💕 Güzel günlerde kullanın ağız tadıyla yiyin 💕 Allah razı olsun arkadaşım hepimizin evladının ömrü güzel olsun 💕💕
Mel93 Mom098 merhaba grunding markası kullanıyormuşsunuz dokum mu acaba ? Şuan indirimde ama dokum değil diye almaya terettüd ediyorum
Mom098 barlasalmila hem de çok yumuşak oluyor. Ben hiç poğaça yapamazdım. Şimdi o kadar güzel oluyor ki. Kek bile güzel olduğu belli oluyor valla. Eşime ne döktürdüm be diyorum he diyor 😂😂😂
Alerjikrinit Nurun pasta börek için belki çok çok gerekli değildir ama biz içli köfte yapıyoruz mesela ben sırf onun için alacağım. Ya da yüz çeşit bulgur köftemiz var ve bulguru yoğurmak zordur
NmalkoC senemmgncr karaca multichef kullanıyorum 4 yıldan fazla oldu alalı hemen hemen hergün çalıştırıyorum hiçbir problem yaşamadım gayet kullanışlı
Alpyigit3434 NmalkoC merhaba bende o ürüne bakıyorum 3500 fiyatı da uygun geldi diğerlerine göre aparatları plastik miş naısl acaba
NmalkoC Alpyigit3434 Merhaba benım kullandığım bu multichef modeli aparatları plastik değil bence plastik aparatlı almayın yeri geliyor sert hamur yoğuruyorsunuz cabuk kırılır bence