milamihra zlbs valla yetmese keşke sütümü bitirmiyo bile hiç iştahlı değil herseyne bakıldı genetik heralde kabul etmem lazım
balmom59 zlbs evet kuzu ciğer rondodan geçirip verin Bizzat doktorumuz söylüyor et sebze ağırlıklı gidilmesi gerek diye Kuzu ciğer kuzu kıyma cift çekilmiş ayrıyetten evdede rondodan geçir her çorbaya koy dedi Ilıklı kemik suyu vs vs
ysmnabd zlbs ben az önce bir videoda denk geldim kadının bebeği mama reddi veriyor 5.5 aylık doktoru da mamanın içine bir çay kaşığı pekmez ilave et ver diyor. Bilmiyorum ne kadar doğru. Doktora sormak gerek
justthecigarette nergissssss benim kızım doğduğunda aptamil içiyordu 2 günde bir 60 cc veriyordum. Ne zaman 4.aya girdi ağzına sürmüyor. Şimdi 5 aylık deniyorum öğürüyor
nergissssss justthecigarette ben emziriyorum sadece hiç içmedi yani mama almıyor biberon görünce ağzını kapatıyor bugün 5 aylık olduk kilomuz az 6 kilo böyle devam edeceğiz sanırım
balkay zlbs kan değerlerine baktırın, benim beneğim 8 aylık olmasına rağmen asla ek gıda yemiyordu ,kan değerleri düşükmüş. Şimdi elhamdülillah yiyor