lAmMelodi Deletedmom_117 Bazı doktorlar niye bu kadar sinirli konuşur karşıda ki hamile sinirleri bozuk birde tersliyorlar.Ah kuzum❤️ Üzülme yoktur birşey Sağ salim gelsin bebisin 🤲🏻❤️Birde stres yapma lütfen❤️
niluna Deletedmom_117 bence yaptırmak lazım öyle bir durum varsa da başımızın üstüne deriz tedbirli oluruz allahın izniyle sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Egeninannesi2209 Çok endişeleniyorsanız maddi durumunuz da el veriyorsa fetal DNA testi yaptırabilirsiniz. Kesin sonuç çıkıyor
Deletedmom_117 Prensimm Bı galesiz diyisi var ki akilin almaz ya Düşün karar ver sıvı alalım falan dedi bende istemiyorum dedim
Mommyhann Deletedmom_117 kaç yaşındasınız genelde 30 yaş üstündeki kişilerde böyle cıkar. Ablamdada cıkmıştı cok sağlıklı bi kızı var 3 yaşına geldi
Deletedmom_117 Mommyhann Maşallah ♥️21 yasindayim ailede falna hiç yok Özel çocuğumuz Genetik vs olsa Neyse dicem
s_lmam767 Deletedmom_117 hiç canınızı sıkmayın benim bebeğime 100 de 100 down sendromlu denildi hamileliğim zehir oldu şuan kızım kucağımda sapasağlam hiç bir problemi yok
Prensimm Deletedmom_117 benim oğlumın kalbinde hamileyken küçük bir delik vardı bizdende sıvı alalım dediler aldırmadım gayet sağlıklı doğdu sakın kalbini karartma