Tulay09 Vis a Vis Mesiah Stranger things Atiye La case de papel Izlediim bundan sonra ne izlemeliyim çok etkileyici??
Hayallina Tulay09 witcher ı bitirdim bende dün senin izlediklerinin hepsinide izledim bugün the walking deade başladım en baştan yine 😂😂
Sasah1441 Arse_18_yek ya dark çok kötü bi dizi benim resmen beynim yandı 🤭 o neydi ya öyle hayatımı yargıladım çok psikolojik dizi 🙈
Amatoranne The last kingdom, how i met your mother. Popüler olanlar da genelde yazılmış zaten. Aklıma pek gelmedi:)
Aysktr Tulay09 the ranch, lucifer , Black mıror, sense8, the100, Salvation, grace and frankie, lost in space, how ı met your mother, sherlock, You.
Merveazra Tulay09 SENSE 8 superrrrrrr, ama biraz mustehcen cocukla falan izlenmez. Konusu cok guzel ve bir suruuu ulkede cekilmis, tavsiye ederimm.
Sasah1441 Arse_18_yek yemin ederim 2 gün mal gibi dolandım evde zaten uykusuzluk insanı bi şekil yapıyor 🤭🤭 üstüne o dizi sürekli aaaa aaaa diye diye izledim. Şaka bi yana da güzel dizi 👍
Arse_18_yek Sasah1441 ben izlerken değilde sonrasında kafamda sorgulayarak çözdüm ama devreler yanıyor tabi 😄 birde oğlum doğmadan önce izledim yoksaa şimdi mümkün değil 😄