esma121212 Anneler merhaba oğlum 10 aylık sma 2 numara kullanıyoruz ama gece boyu 1 buçuk saatte bır uyanıyor 200 ml içmesıne rağmen bence mama asla tok tutmuyor onerecegınız mama var mı yara normal mı bu kadar sürede uyanması
bilememolabilir esma121212 1.5 saatte bir uyanıp o kadar mama içmesi bence normal degil o ay için. Evet uyanabilir huzursuzdur vs ama illa aç olabilceği anlamına gelmez birazcık uykusuna geri dondurmeye calisin baktiniz hic olmuyoe bu sefer mama verin.
hndathn esma121212 yenidoğan bebek misali beslenmesi normal değil bencede. Beslenmek için değilde belki başka birşey için uyaniyordur. 10. Aydan itibaren 3. Numara mamaya baslaniyor yanlış hatırlamıyorsam mama doyurucu gelmiyor olabilir ya da mamanizi değiştirin.benim oğlum sadece sarı kutulu bebelac i kabul etmişti kızımda sadece Bebelac Gold
3kedili2bebekli esma121212 eğer gündüz beslenmesi ek gıdası iyiyse bebeğiniz alışkanlıktan uyaniyor açlıktan değil gece beslenmesini direk de kesebilirsiniz aslında doktorunuza danışıp
esma121212 bilememolabilir yaklaşık 1 saat oyalamaya çalışıp öyle verıyoruz ama asla kabul etmiyor ortalık kıyamet kopuyor o mamayı verenekadar
esma121212 hndathn ya bu aya kadar hep sma içti ama bence kesınlıkle artık doyurmuyor yanı çünkü bazen içmem istemiyor 90 ml yapıyorum 1 saat sonra yine uyanık hangi mamayı almalıyım bende bılemedım
esma121212 hndathn bende hem bebelac daha uygun bütçe olarak ben 800 gramına 860 tl para ödüyorum hemde doymuyor bebelac alayım dıyorum doyurucuçugu nasıl peki
yirmiikikasim23 hndathn ben bunu bilmiyodum doktorun soylemesi gerekmiyomuydu ya? Bisey olurmuki acaba
esma121212 3kedili2bebekli gece beslenmesı nasıl kasılıyor ben mümkün değil kesemem kıyametı koparır heralde
asell13 esma121212 milimini arttırın bence siz mama verdikçe enerji geliyor çocuğa bence uykuya döndürmeye çalışın gece max 2 defa mama veriliyor
asell13 esma121212 diş çıkarıyor olabilir mi kimi bebek iştahı kesilir kiminin açılır yada bi mamayı değiştir istersen farklı bi mama ver belki o tok tutmuyodur
karadenizl esma121212 cnm her uyandığında mama veriyosan bence midesi rahatsız oluyo bu kadar sık uyanmasının sebebi açlık değil büyük ihtimalle diş sancısı Bnm oğlumda 10 ay 12 günlük bazı geceler düzenli saat başı kalkar ama her uyandığında doyurmam direk sallarım
yirmiikikasim23 esma121212 bizde sma optiproya gectik kesinlikle doyurmuyor o yuzden ek gidaya agirlik verdim gece yatmadan 2 saat once doyurup sonra 210 ml mama verip yatiriyorum bende. Kilo alimi nasil?