neslihantes merveidilakcay kafanızdan ve boynunuzdan hacamat yaptırın. Bu şekilde migren ilacını bırakan çok tanıdığım oldu
Zeynep1903 Dexpass diye suya atılıp içilen bir ilaç var içtiginiz anda kesiyor şiddetle tavsiye ederim. Benimde cok kötü tutuyor keza ablamda aynı sekilde hastanelik oluyor ta ki bu ilacı kesfedene kadar alın aldırın pişman olmazsınız 😌 cok gecmıs olsun
Balevlatsahibi merveidilakcay doktora yazdiriyorum evde mutlaka iğnem bulunur benim sağlık ocağında veya hemşire arkadaşımi çağırıyorum o vuruyor zaten hasteneye gidildiğinde migren krizi deyince hemen iğne vurduruyor dr
zegguvercin merveidilakcay Hacamat ve sülük tavsiye ederim.Benim de çok şiddetliydi baya hafifletti şükür.
Meriy12 merveidilakcay ay sizin sorunuza soruyla gelmiş gibi olucam ama ilk defa migren ağrım 2 gündür devam ediyor panadol almama rağmen. Bu normal mi 😭 daha önceleri ilaçla geçerdi bu defa korkmaya başladım. Uyuyorum uyanıyorum o derin ağrı yerinde duruyor
merveidilakcay Meriy12 ahh malesef çok normal ataklar genelde 3 ve 7 gün sürüyor ne ilaç be serum geçmiyor o hafif te olsa az bir ağrısı kalıyor bende zorlanıyorum bu durumdan