mervebb bebeğim 8 sene sonra oldu gittiğim devlet hastanesi doktoru bile dil altından çaktırmadan, kıymetli bebek riske atmaya gerek yok, ama biz isteğe bağlı sezeryan yapamıyoruz diyordu 😂 tabii 26. Haftada tansiyon sorunum falan çıkınca bulunduğum şehirin devlet hastanesinde perinatolji de olmayınca mecbur dış merkeze yönlendirildim, normalde hem özel hem devlet takipliydim normal doğumu çok istedim o kadar sene bekleyip her anını yaşamak istedim ama doktorum uygun görmedii çünkü bebeğim 38 haftada 35-36 hafta uyumluydu doktor karnında kaldığı her gün bizim için risk dedi. Eşim, annem falanda normal olmasını istemiyordu ani bir şey olur, doğum başlar anlayamayız, suni vermek zorunda kalınır kalp ritmi değişir vsvs diye istemiyorlardı. Kızımı 38 haftada sezeryan ile kucağıma aldım alır almaz ten tene temasımızı yaptık şuan 13 Ay 20 günlük ben dışında birinde durmayı bırakın babasında dahi uyumaz.
NE SADECE DOĞURAN NEDE SADECE DOYURAN ANADIR. milyonlarca evlat edinilen ve biyolojik ailesinden çok daha güzel bağ kuran insanlar varken videoda bebeğin ‘DAHA HAZIR DEĞİLİM’ dediği yerde hıçkıra hıçkıra ağladım. Çünkü kızımızı çok bekledik, çokta istedim hani o sancıyı da hissedeyim nasıl duygu olduğunu bileyim belki tek anneliğim vs diye ama onun için doğru olan buydu