nadidelifora ikitosbikannesi bir düşündüm de.mutfak şefim elim ayağım. Hamurla uğraşmayı severseniz mutlaka alın derim. Ellerim boş kek yapmak çok güzel oluyor. Mikserle zor oluyordu. Şimdi açıyorum o yumurtaları kopurtene kadar ben diğer malzemeleri hazırlıyorum falan. Hele ellerin bulaşmadan poğaça hamuru yapmak harika kolaylık 🌸
baloglum_e ikitosbikannesi yani bende Roborock s8 var çekim gücü gayet yüksek ve hiç toz bırakmıyor almadan önce önyargılıydım ama şuan hergün açıyorum halıda yerde bir gram toz bırakmıyor
kbraalparslann ikitosbikannesi Bebeğin varsa yoğurt yapma makinesi ve ya buharda pişirici alabilirsin , hamur işi çok yapıyorsan hamur yoğurma mak. Olabilir
ikitosbikannesi Prenses-annesi1 baktım ama baya yüksek geldi fiyatı yakın zamanda değerlendireceğim 🙏
Glcntna ikitosbikannesi en sevdiklerim robot süpürgem , çocuk varsa evde mükemmel bişi , ikinci olarak daha almadım ama alıcam koltuk ve halı yıkama makinesi küçük ama çok iş görüyormuş koltuk ve halı silmekten yoruldm
Annesi23 ikitosbikannesi ben kesinlikle robot süpürge diyorum yani o bozulsa böbreğimi satar yenisini alırım öyle söylym 🫣 ama mesela airfry im var evet güzel memnunum ama bozulsa yenisini almam
Dlk55blt-rdvn baloglum_e bende de aynısı var ve ben de ön yargılıydım ama iyiki almışım yüküm çok hafifledi pratik bir ürün