Mira__ urazkomm katılıyorum benimki Arçelik markasının çok iş görüyor hatta airfry sattım bunu almak için.
urazkomm Mira__ Arçeliğin üretiminde var mı bilmiyodum ama Philips den aşırı memnunum çok pratik dimi pırasa yemeğini bile onunla yapıyorum o kadar diyim😂
Mira__ Hamur makinesi olabilir ne kadar ihtiyacın var tabi bilmem ama ben çok istiyorum. Phılıps Kahve makinem var memnunum kahvesi de güzel ama çekirdek seçimi zorluyor. -Airfry önermiyorum benim vardı ama onun yerine elektrikli düdüklü aldım. -Phılıps Aqua Trio 9000 olabilir annem kullanıyor benimde hoşuma gitti. -Dyson olabilir. -Halı yıkama makinesi de olabilir şuan ona da ihtiyacım var diyebilirim olursa sevineceğim birşey. -Robot süpürge kullanıyorum günlük kaç kere çalıştığını tahmin bile edemezsin saat başı yeri geliyor çocuklu evde ihtiyaç olabilir. -Epilasyon aleti olabilir braun kullanıyorum. -Arıtma Cihazı var mı bilmiyorum arıtıcıda olabilir. -Dizi Film seviyorsanız ses sistemi olabilir.
Mira__ ikitosbikannesi rica ederim aklıma gelen bunlar tamamen ihtiyaç meselesi bazen evde ütünde olsa bozulmaya yakındır birşeydir yenisini de almak istersin.
nadidelifora ikitosbikannesi bir düşündüm de.mutfak şefim elim ayağım. Hamurla uğraşmayı severseniz mutlaka alın derim. Ellerim boş kek yapmak çok güzel oluyor. Mikserle zor oluyordu. Şimdi açıyorum o yumurtaları kopurtene kadar ben diğer malzemeleri hazırlıyorum falan. Hele ellerin bulaşmadan poğaça hamuru yapmak harika kolaylık 🌸
baloglum_e ikitosbikannesi yani bende Roborock s8 var çekim gücü gayet yüksek ve hiç toz bırakmıyor almadan önce önyargılıydım ama şuan hergün açıyorum halıda yerde bir gram toz bırakmıyor
kbraalparslann ikitosbikannesi Bebeğin varsa yoğurt yapma makinesi ve ya buharda pişirici alabilirsin , hamur işi çok yapıyorsan hamur yoğurma mak. Olabilir
ikitosbikannesi Prenses-annesi1 baktım ama baya yüksek geldi fiyatı yakın zamanda değerlendireceğim 🙏
Glcntna ikitosbikannesi en sevdiklerim robot süpürgem , çocuk varsa evde mükemmel bişi , ikinci olarak daha almadım ama alıcam koltuk ve halı yıkama makinesi küçük ama çok iş görüyormuş koltuk ve halı silmekten yoruldm