anneann Hanımlar bugün bakır spiral taktırdım takarken öyle aman aman bjr acı olmadi ama taktiktan sonra alt bölgemde yoğun bir ağrı vardı adet ağrısıyla birlikte bu durum normal mi normalse ne kadar süre bu şekilde agriyacak kanamam uzun sürebilir mi
Kbrrrr_58 anneann normal ben adet değilken taktırmıştım 2,3 tane ağrı kesici içtim öyle geçti geçiyor ağrı kesici içince daha da olmuyor
suheyla92 anneann devlette mi taktirdijiz ozelde mi ve fiyat paylasabilir misiniz benim de yapmam lazim
kader539_ Kbrrrr_58 adet değilken kanallar kapalı oluyor ya daha da ağrılı olmadı mı ağrısı nasıldı acaba?
anneann suheyla92 devlette ücretsiz taktırdım bakır spiral ücretsiz miş %99 koruyucuymus hormonlu olan spiral aşırı kanaması olan kadınlara takılıyor Muş ve ucretliymis eczaneden aliyormussun ben adetimin 3. Günü gittim hemen taktı
ikikereanne_ anneann bende bugun taktiracaim adetimin 4. Gunu. Korku var ister istemez ama iki normal dogum bir tup bebek sureci hatta histeroskopi bile yapildi. heralde acisina dayanirim. 🥲
Kbrrrr_58 kader539_ daha ağrılı 4,5 saat kesintisiz ağrı oldu takarken de kaşık ağrısı bel ağrısı oluyor çok fena
kader539_ Kbrrrr_58 aboo.ben regl iken raktırdım 6 sene önce ama çokkk az minicik acıdı fakat regl değilken takanlar çok ağrıdı dedi ondan sordum o zaman regl iken daha iyi değil mi
Kbrrrr_58 kader539_ evet canım reglken daha iyi ben doğumdan sonra 8 ay felan olmadım o yüzden öyle taktırdım taktırdım ertesi ay adet gördüm