bircocuklubirkedilibirbebekli metooo çok doğru söylüyorsun valla büyük kızıma da tek başıma baktım bebeğime de tek bakıyorum. Aileler adana da biz başka yerdeyiz çok zor yıpratıcı 🤦 ama canları sağolsun napalim 😊
metooo bircocuklubirkedilibirbebekli öyle, sabah bi gülecek bitecek bütün yorgunluk zaten. Öyle bi manyaklık annelik 😄
bircocuklubirkedilibirbebekli ajankukuleta evet gazı var az önce yine sıkıştırdi memede sakinleşti şimdi.
bircocuklubirkedilibirbebekli ajankukuleta ay Allah korusun zaten deneyemem korkarım ben Allah’ım esirgesin
Nurklc bircocuklubirkedilibirbebekli 1 aylık daha çok normal bu aylar düzensizlik ayıı ne zaman uyucagı belli olmaz
salihahncrl bircocuklubirkedilibirbebekli gazı olup olmadığını bilemezsin ki aşkım bağırsak gazı 2 ile 4 gün arasında bağırsaklarda dolaşır dışarı atılması zordur bebekler için az sabır sonradan düzelir inşallah
bircocuklubirkedilibirbebekli salihahncrl inşAllah kuzum ya çok teşekkür ederim ara ara yokluyor sanırım dediğin gibi bağırsak gazı dizimin üstüne yüz üstü yatırdığım zaman duruyor yoksa ağlıyor 😔
Nurklc bircocuklubirkedilibirbebekli benim de ilk çoçugum böyle değildi. 2. Bebeğim gümbür gümbür çok hareketli
salihahncrl bircocuklubirkedilibirbebekli bizim kız da öyleydi samb simplex diye bir damla var onu kullandım iyi gelmişti ama çok uzun süre kullanmadım kestim yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum ki onu da çok kullanmadım zaten şuan büyüdüpü için biraz daha rahat çıkarıyor gazını sadece sabır😄😘
Ajololo23 bircocuklubirkedilibirbebekli hayır gece o şekilde uyutmam bende dikkat ederseniz gözümün önünde diyorum ve gündüz uykusu için
bircocuklubirkedilibirbebekli salihahncrl bolca sabır gerekiyor ya hâlâ uyumadı sadece memede rahatlıyor 🤦
prenses_prens_Annesi bircocuklubirkedilibirbebekli bizim iki aylıktan sonra düzeldi gazdan dolayı .gazı ciksada ille oluyo karın kasları gelişmediği için
salihahncrl bircocuklubirkedilibirbebekli geçer inşallah canım 😘 üzülme 3. Aydan sonra rahatlıyorsun diyorlar bende onu bekliyorum 🤣
prenses_prens_Annesi bircocuklubirkedilibirbebekli 2 aylık olduktan sonra düzelmişti bizim inşallah sizinde düzelir canım 💞