TulayGeriDon Elcin-Aytac merve mihra mira miray mısra Mihri melis melisa meltem melina melike melek mehtap masal Mina meva minel mine mihra meyra
TulayGeriDon Elcin-Aytac ıı ıııı. Bana sorarsan ben beğenmedim. Ama eşinle sen karar vereceksin kuzucum. Sizin içinize sinsin
siyahinci002 Elcin-Aytac Meryem ismini Azra ismi çok yakışıyor yani Meryem’i Azra ismi çok uyumlu bana göre
siyahinci002 Elcin-Aytac Azra ismini çok güzel Rana ismi de çok güzel Hani hangisini beğenirsiniz bilmiyorum ama
Elcin-Aytac TulayGeriDon ben isra ismini seviyorum cok hemde birde Leyla ama Meryemle uyumlu degil🤷🏻♀️
Cihangiriinannesii Elcin-Aytac 28+4 haftalık hamileyim bende kızımın ismi Alya Meva olacak inşallah 🥰 Meva fikir olsun ☺️
svncgldgn Elcin-Aytac Meyra, Arapça kökenli bir isimdir ve dilimize de Arapça dilinden geçmiştir. Meyra isminin anlamı parlayan ışık anlamına gelir. Aynı zamanda erdem, doğruluk ya da fazilet gibi anlamlara da gelmektedir.
Elcin-Aytac siyahinci002 Azra ismini seviyordum @TulayGeriDon 🫀den sonradaha cok sevdim dusunecegim bu isin uzerine💐