ozlemozkan kimbumadam evet damakları sert biliyorum da işte cesaret edemedim ama doğru diyorsunuz hep böyle alışmaması lazım bakalım yavaştan başlarım bende
Haffuse Yumusacik kofte yapip verebilirsin. Istersen, tadim yaptirdiysan, galeta ununu fazla koyarak, koftenin yumusamasini saglayabilirsin. Ya da bulgur pirinc koyup, sulu kofte yemegi yapabilirsin. Sulu kofte daga saglikli ve da yumusak olur bence
adaatuna ozlemozkan her gün et vermeye çalışıyorum 8.aydan beri yumurtasına koyarım çorbasına koyarım ya da köfte sebze yemeklerinim içine atarım her türlü veriyprum
ozlemozkan adaatuna ben daha ilk tadım yaptırıcağım için nasıl vereceğimi bilemedim dişi de yok çiğneyebilir mi diye tereddüt ettim
adaatuna ozlemozkan oho benim kız 2 minik dişle kavurma karpuz ekmek her şey yiyodu korkmayın hiç damakları çok sert
Mnli ozlemozkan kolay yutsun diye yoğurtla veriyordum ama demir açısından hiç faydası olmuyormuş 9 aydan beri köfte ya da çorbasına katıyorum iki türlü de yiyor bizim demiri eksik her çorbaya iki kaşık koyuyorum sonra blendırdan geçiriyorum
ozlemozkan Mnli valla köfte çorba baya öneri geldi hepsini denicem, evet yoğurtla verince emilimi engelleniyor kalsiyumlu hiçbir besinle beraber vermeyin aklınızda olsun