muge_anlii Masalikra1 aslında 2 hafta önce başka bir proje için anlaştık ama o proje iptal şimdi de hepsi burada için alındım, evet daha önce bi firmada kısa süreli çağrı merkezinde çalıştım, ama çok da önemli değil bence deneyim
Yasemin29052611 muge_anlii sigortanızı krndiniz ödemek zorunda kalacak mısınız. Sonuçta şirket açıyorsunuz
muge_anlii Yasemin29052611 bugün Türkiye şartlarında şahıs şirketi açmanın bedeli neredeyse 20 25.000 TL ayda en az 8000 TL sigorta yatıracağım ne anladım ben bu işten
Alya-Sena muge_anlii şahıs şirketi açmanın bedeli neredeyse 20 25.000 TL Boyle bir bedel yok bu arada siz limited sirketleri ile karistiriyorsunuz sanirim bende bircok arkadasimda actik champsin muhasebecisi ile calisiyoruz onlara actirdik zaten e devletten basvuru yapti sgk den kagit geldi okadar. Bagkurda mecburi degil borclanabilirsn ben bagkur odemiyorm mesela ilerde musait oldgmda oderim
Alya-Sena muge_anlii oncelikle hayirli olsun hangi vardiya da anlastnz partmi fullmu. Sirket acmak mecburi degil acarsaniz kendi yarariniza acmasaniz da zaten anlatmislardir stopaj kesip kalani size yatiriyorlar. Saatlik olarak hesaplanip aylik yatiyor. Ben hepsijetteym kucugm 2 yasnda benmde esim vardiyalo calisiyor destek oluyor evdeyken. Sizede destek olacak biri varsa rahat edersiniz ama tek iseniz zorlanirsnz biraz.
muge_anlii Alya-Sena merhaba, ben fulltime olarak 3 vardiya şeklinde başlıyorum. Hepsiburda insan kaynaklarından bir kadınla görüştüm ama bana 2 ay deneme süresi sonunda şahıs şirketi mecburi dendi. Neden öyle dendi ki acaba?
muge_anlii Alya-Sena evet sanırım limitedle karıştırdım. Bilgi için çok teşekkür ederim son olarak sigortanızı yatırma mecburiyetiniz var mı? Yanlış anlamadıysam siz toplu yatıracaksınız değil mi?
Alya-Sena Barbekusos kendi bunyelerinde almiyorlar champs bir araci firma tasoren gibi dusunun. Sizi kurumsal firmalara tasoren olarak yerlestiriyorlar.
Alya-Sena muge_anlii ya basta boyle mecburi diyorlar da bakmayin siz onlara. Bi calisin ise adapte olablckmsnz sartlari size uyacakmi ondan sonra sirketi dusunursunuz. Inbound zor tahammul sabir gerektiren bir is her turlu skntili insan ariyor. Evet ben bagkur odemicem borclanicm mecburi degil bzm insan kaynaklarindan senelerce odemeyen var yani. ya ilerde taksit yapar oderm onemli degl benm icin acikcasi. Hb vardiyalari degskmis bizde part ful var part 9 /15 15 /20 full 9 /18 11/ 20 var.
Alya-Sena muge_anlii evett hepsijette inbounddaym. Part im ben 9 /15 calisiyorum. Su aralar 70 80 arasi aliyorum yogunluk orta derece. Esim 3 vardiya calisiyor 2 de ise gidiyor buyuk kizim evdeyse o idare ediyor yoksa 1 saat oyle boyle idare ediyorum . Molalar da var parca parca kullaniyorsunuz 30 dk yemek molasi 10 ar dk da kisa mola seklinde. birde benm kiz uysal kendi basina oynamayi seviyor
muge_anlii Alya-Sena çok soru sordum kusura bakmayın günde tahmini kaç çağrı alıyorsunuz. Birde eşiniz yokken bebek ne durumda benimde oğlum 2 yaşında 😁
busealmilanil Alya-Sena part time çalışırken 10 ar dakikadan kac mola hakkı var? Daha doğrusu yemek molası + molalar kac dk veriliyor
Alya-Sena muge_anlii basta zor gelir ama basarirsinz su devirde cocuguz yaninizda evden calismak cok guzel bir sey.