muge_anlii ceylan5 Home office çalışıyorsun yani bizden mezuniyet belgesi istediler muhtemelen lise olması gerekiyor diye biliyorum ama sen yine de başvur istersen
Hayalperest_07 Bensuada dönüş sağlandı canım bizde bir buçuk aydır bekliyorduk bugün eğitime başlıyoruz hayırlısıyla
Bensuada Hayalperest_07 ayy çok sevindim 🥰 hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏 bende eğitim grubundayım belki aynı gruptayızdır
ceylan5 muge_anlii Peki nasil calisiyorsun yani iş nasıl neler gerekiyor yapabileceğim birşeymi bilmiyorum da
muge_anlii ceylan5 bilmiyorum canım henüz başlamadım, 😣 başlayınca post açar bilgi veririm. Sen Instagram sayfasından champs_tr sayfasına bilgi almak istiyorum yazarsan dönüş olur.
kader539_ Alya-Sena ben çiçekspeeti projesi için toplantı yapmıştım ama yedeğe alınmışom dönüş olmadı bir sonraki projelerde beni değerlendirirler mi acaba?
Laden Ciceksahra eğitim sonunda sınav yapılacak. Eğer kişi çağrıya girecek kadar puan alırsa o zaman başlayacakmış. Alamazsa eğitim görmeye devam edecekmiş