Bolmayonezlitavukdoner Resmen 3,5 tane p*c yavrusu düşmüş ortalığa salatalık doğrar gibi insan doğrayıp öldürüyorlar, bebek katliamı planlıyorlar bi de bunu herkese açık platforumda grup kurarak anlatlyorlar ama koskoca TC CUMHURİYETi, Emniyet, polis ekipleri onları durduramıyor. İkbal, ve ayşenur cinayeti bu sapıklar arasında planlanmış çok önceden. Aralarında hedef alıp bebek, kadın, kedi öldürüyorlar… Yani IP adresinden herhangi bir emniyet şubesi ulaşabilir bu mesajları atanlara. Acaba o 7 yaşlı çocuğun hayatı ne zaman son bulacak? Polisler neyi bekliyor acaba?
elisa2705 Bolmayonezlitavukdoner Biz bunlara bela okumaktan baska ne yaparız ya anca piskolojimiiz bozuyorlar nerde polis nerde devlet nerden yazıyor bunları nerde baskın telefon takiibi vs neyine güvenip yazıyolar bunları La havle cidden sakın kalamıyorum
Dmt-01 Bolmayonezlitavukdoner Onları durdurmak emniyetin değil hakimin savcının görevi malesef.Emniyetin görevi sadece onları yakalayıp olmayan adalete teslim etmek.Onlarda sağolsunlar hemen serbest bırakıyolar.Bu ülkede gerçekten adalet olsaydı geçenlerde öldürülen o polis arkadaşımız şuanda hayatta olurdu.Emniyete değil hakime savcıya söyleyin ne söylicekseniz.Allah hepimizi korusun inşallah.Şansa yaşıyoruz zaten
anabarbie Bolmayonezlitavukdoner şaka mı bunlar 7 yaşındaki kardeşimi size sunacağım ne demek Allah’ım bulursanız bir bok yapmayın mk ya halkın eline verin atmayin hapise ceza bile vermeyin yeter ki kimliklerini oeataya cikarin halkımız halleder biz sağlayalım bari şu boktan adeleti
MinikPandam_ Bolmayonezlitavukdoner bunların anne babaları nerde ay deliricem allahim sen koru… öteki yandan adaletsizlik de böyle pislikleri palazlandiriyor. Bir iki tutuklama sonra salıverilme cezası olursa 30 suç kaydıyla güçlerinin yettiği her şeyi yaparlar tabi
Bolmayonezlitavukdoner evdekianne ya bu mesajlardan bu Telegram gruplarından bu şahıslara ulaşmak polisler için çocuk oyuncağı neden yapmıyorlar ya neden
Bolmayonezlitavukdoner elisa2705 Ben de çıldıracağım mesajları okuduğumdan beri ağır küfürler ediyorum
Bolmayonezlitavukdoner Dmt-01 işte her neyse savcı hakim neden durduramıyorlar bunlara ulaşmak onlar için çocuk oyuncağı IP adresinden🤮
Sevda_06 Allahım yarabbim bunlar ne böyle artık sokağa çıkmaya korkuyoruz çocuklarımızın sağlığından endişe ediyoruz durdursunlar artık bunları yaa daha neyi bekliyorlar daha kaç annenin kaç masum çocuğun canı yanacak
Dmt-01 Bolmayonezlitavukdoner tabiki bebk oyuncağı onlar için ama adalet sistemimizde o suç işlenene kadar suç sayılmadığı içn ilgilenmiyorlar büyük ihtimalle.Zamanın içişleri bakanı yakalanan bi canlı bomba serbest bırakıldığında bombayı patlatmadığı iiçin suçsuz sayılır demişti
evdekianne Allahım bütün masumlarımızı korusun okula giden çocuklarımız var 😭😭😭 ayrı kalmasam kızını kapının önüne yollamam okula bile göndermek istemiyorum korkudan
Bolmayonezlitavukdoner evdekianne bir süre tek göndermeyin okula bence ya Baksanıza 12 yaşlı kız çocuğuna nasıl bir işkence vermişler🥺
evdekianne Bolmayonezlitavukdoner zaten servisler gidiyor Allahtan öğretmenimiz çok akıllı çok düşkün ama okul bahçesinde guvenlık yok
Bolmayonezlitavukdoner anabarbie Şaka değil valla kendi aralarında grup kurmuşlar telegram’da vahşi planlar kuruyorlar kendi aralarında biri de yazmış bebeklerin ayaklarını kesip her bir tarafa atacağız😢
anabarbie Bolmayonezlitavukdoner istese devlet bir saniyesini almaz bulur niye birşey yapılmıyor amaç ne yapmasınlar onada tamam sunun bu köpekleri halkın eline biz yapalım yapacağımızı
Bolmayonezlitavukdoner MinikPandam_ Bende onu sorguluyorum dünden beri. Anne baba nereye bakıyor Acaba bir kere bile olsun çocuklarının Telefonunu bile açıp kurcalamıyorlar Benim Oğlum kiminle nerede nasıl arkadaşlık yapıyor o anne babaları da içeri atmak lazım
Bolmayonezlitavukdoner Dedektifgadget yok Bunlar gerçek haber kanallarında bile yayınlandı Bu fotoğraflar
MinikPandam_ Bolmayonezlitavukdoner kesinlikle katılıyorum. hic mi iyi niyet göstermediniz ogretmediniz hiç mi kontrol etmiyorsunuz bu çocuğun arkadaşları kim, saatlerce telefonda bilgisayarda ne yapiyor diye.. ana babalık görevini yapmayan, sadece üreyenler yüzünden bizler ve bizim çocuklarımız tehdit altına giriyor. zaten adalet denen şey yok, bunları kim durduracak? cocuklari bile ceza almayacak ki kaldı ki ana baba tutuklansın.. iki gün gözaltı sonra serbest. 50 suç kaydıyla devam ederler pisliklerine