nml bebeğiniz ne kadarlık? İkisi de ibuprofen içerikli olduğu için evet araya saat koyarak verilmeli. Aferini bize 1 defa 1 buçuk yaşındaydı sanırım aile hekimi vermişti ve yarım doz yazmıştı. Birkaç defa verdim, havaleyi vs tetikleyebilir gibi bir durumu olduğunu öğrenince çöpe attım ve bir daha asla almadım. Ayrıca bu tarz soğuk alğınlığı ilaçları var olan gribe hiçbirşey yapmayıp sadece semptomlarını hafifletiyormuş, örnek mesela gribin oluşturduğu vücut ağrılarına vs iyi geliyormuş. Ne bileyim bunu herhangi bi ağrı kesici de yapabilir zaten o yüzden soğuk algınlığı ilaçları kullanmayı tercih etmiyorum.Her ihtimale karşı çocuk doktoruna götürseniz mi acaba? Ne bileyim kan testiyle karaciğer enzimleri vs kontrol edilir en azından gerek görürse . Çok geçmiş olsun, eczaneyi de şikayet edin mutlaka. Bir çoğun da lise mezunu dahi olmayan insanlar hatıra,rica minnete çalışıyorlar. Bizzat komşumuzun 17 yaşında ki kızı birkaç yıldır bi eczanede çalışıyormuş annemden duymuştum ve şok olmuştum.