3prenses1prenss Truelivinng beyaz canım benim ki yok hiç sararma olmadı benim ki sürekli mutfakata üstelik
Truelivinng 3prenses1prenss bu arada dokunmatik mi hazır programları var mı sizmi manuel olarak ayarlıyorsunuz sordummu bilmiyorum ama yiyecekler pişerken çevirin yada sallayın uyarısı veriyor mu ayrıca piştikten sonra da uyarı veriyor mu?
Truelivinng Usnac1995 rezistansı açık mı kapalı mı ve tabanında bir sorun oldu mu yukarıda bir arkadaş yazmışta
Melez4453 Truelivinng yağda kızarmış gibi asla olmuyor patates Yanından geçmez😀 Ben evde yağda kızartmakla uğraşamam diye aldım İki ufak çocukla zor oluyordu Köfte tavuk patates biber yapıyorum Çok kullanmıyorum Yemek falan yapmıyorum
Truelivinng Melez4453 patatese fazla yağ ekleyince aynı yağdaki gibi oluyormuş tadı hiç denemediniz mi öyle? Köfte tavuğun tadı nasıl güzel oluyor mu?
minervadefne Truelivinng daha yeni aldık bir kaç kez kullandım köfte ve patates pişirdim güzeldi kullanımı da kolay şimdilik sorun yok ☺️
Truelivinng Mervilay ben zararlı olduğunu düşünmüyorum, ama 200 derece 10 dk da pişmesini beklemezsin bu konuda zararlı olduğuna bende katılıyorum ayrıca yemeği pişirip hop yedik olmaz rezistansı her yemek sonrası sileceksin ki bir dahaki yemeklere o pis yağlar damlamasın. Yani bunlar dışında zararlı değil bana göre.
3prenses1prenss Truelivinng canım dokunmatik benimki ekran üstte yani cocuklar kurcalayamaz kendi ayarlı programı var ama sende kendine göre ayarliyorsun mesela patates kızartmasi menüsü 20 dakika 195 derece sen bunu istedigine ayarla 10.cu dakikda da uyarı veriyor salla diye sonra gene pişirmeye devam ediyor ayrıca sıcak tutma özelliği ve buz çözdürme özelliği de var baya kullanışlı ben severek kullanıyorum
Usnac1995 Truelivinng Kapalı galiba. Ay valla ben öyle kullanıyorum hiç bir şeyine dikkat etmedim. Hiç sorun yok. Bir şeyi de bu kadar araştırıp kafamı yoramam ya 😂
Aysunnkaya Truelivinng aldın mı ? Hiç alma ben aldım bilindik markadan gerçekten en gereksiz eşyaymış evde boşuna 4000 liram gitti sadece
Truelivinng Aysunnkaya hangi marka aldınız ve kaç litre? Valla ben fırın açmaya daha çok üşeniyorum o yüzden almayı düşündüm
Melez4453 Truelivinng tavuk efsane oluyor Köftede güzel Patatates e fazla yağ da ekledim ama aynı olmadı Tabi az yağa göre daha güzel oldu Ben yine olsa yine alırım İş yükümü hafifletti
minervadefne Truelivinng şöyle bence beklediğimden geç pişirdi hani 15 dk ayarlıyor ama rahat 25 dk da böyle çıtır kızarıyor hazır patates denedim bu arada. Ama tadı güzeldi eşimde beğendi lezzet olarak biber falan pişirdim közde gibi beğendik
Aysunnkaya Truelivinng ğhlips aldım 4.5 lt aldım bu markayı asla önermiyorum alacaksanız başka marka alın derim