Falafel Truelivinng bende xiaomi 6 tl var cihaz iyi ama ben pek sevmiyorum ondan dolayı fazla da kullanmıyorum. Otomatik zaman ayarı farklı et ve sebze grupları için ortalama pişirme süreleri var ama arada karıştırmanız lazım
Ucansupurge Truelivinng 6,5lt olan. Yeni aldım ağustosta memnunum dediğim gibi gayet güzel yapıyor herşeyi. Hatta patatesi Philipsten iyi
Eslemsi_04 Truelivinng bi gıda mühendisinden dinlemiştim tam nedeni aklımda değil şuan ama kızartmada bile airfryerdekinden daha az akrilamid varmış
Usnac1995 @Truelivinng Yui marka bize epilasyon makinesinin yanında hediye verdiler, ben ümitsizdim ama gayet güzel pişiriyor herseyi. Fiyat ne kadar bilmiyorum ama uygun sanırım, alınabilir
Truelivinng Usnac1995 sallama uyarısı veriyor mu altı çiğ kalıyor mu yiyeceklerin. Ve çift katlı kullanılabiliyor mu?
ayseyuce Truelivinng ilk daha aırfryer çıktığı gibi merak edip philpsin en pahalı en büyük modelini aldım kullanım olarak çok iyi çok seviyorum ama temizlenmesi kabus gibi o telleri asla arınmıyor üst rezidansı sökülmüyor temizlenmiyor kullanmaya nefret ettim sadece temizlik yüzünden , sonra xiomi 6.5 litre olanı aldım dedim şükürler olsun üst rezidansı kapalı içinde o saçma ızgaradan yok sürekli elimin altında çok ama çok memnunum
Truelivinng ayseyuce xiaomi de çok pahalı ancak 3.5 litre olanı alabilirim ki o da çok küçük, pişirme süresi tam mı yoksa siz biraz daha pişiriyor musunuz ve çig kalıyormu yiyeceklerin altları.
3prenses1prenss Truelivinng döküm içi türk malı değil araştırın bence hiç de çiğ kalma gibi bir durum yaşamadım daha önce o zaman en çok satan ürünler arasındaydı Hepsiburada dan almıştım yorumları okudum bende araştırdım 2 sene oldu gayet memnunum öyle bilindik markalara çok para vermeye gerek yok bence
kbraalparslann Truelivinng 2 küçük patlıcan ve 2 kırmızı biber közlediğim zamanlar oldu , büyük olunca ortadan kesiyorum . Henüz börek v.s yapmadım iç genişliği kafanızı karıştırsa eğer ölçülerine bakabilirsiniz , haznesi çok büyük değil ama çok küçükte değil üst üste koyma durumu zaten olmuyor ama börek v.s yapılır . Dilerseniz satış mağazalarına uğrayıp inceleyebilirsiniz daha net olur sizin için , favorim olan yiyecekte mantar içinde kaşarlı gerçekten mükemmel yapıyor ayy dur canım çekti yemek diyince 😤 Sabah ekmekten pizza yaptım yarım ekmeyi 2 ye böldüm tam sığdı ekmekle ölçebilirsin 😄 Ekmeyi yarım yap o yarımı da birbirinden ayır 😂
Falafel Truelivinng cihazın performansı iyi o konuda bir sıkıntı yok ama ben sevemedim şu an patates kızartması ve soslanmış göğüs yapıyorum içinde bunlardan olmazsa çoktan satmıştım. Bence gereksiz bir ürün eşim almıştı zaten kendim aldığım bir ürün değil
Truelivinng Themom_ daha almadım ama bence fırından daha pratiktir bana göre de fırın açmak zulüm önden ısıt 1 saat pisir vs hiç pratik değil.
Koliva Truelivinng Her şeyi yapıyorum valla. Fırın sütlaç, karnıyarık, tavuk kızartma, patates kızartması, sebzeleri kızartma, mısır közleme, muffin, sufle, börek..
kbraalparslann Birhaziranhikayesi Yıkıyorum kuruluyorum , üstüne çizgiler açıyorum közleme modunda ayarlıyorum 10 dk da hazır , arada açıp ters çeviriyorum
Truelivinng htice2909 ne güzel makineyi hakkıyla kullananlardansınız hiç kek denediniz mi kalıpta peki? Bu arada sallama uyarısı veriyor mu çeviriyormusunuz yoksa çevirmeden de altı pişiyor mu, sizinki 5 litre olan mı bu arada?
htice2909 Truelivinng yok 4.5 litre ve uyarı vermiyor açıkçası içi kek kalıbı sığacak kadar büyük değil muffin kalıplarında falan pişirebilirsiniz belki ama ben hiç denemedim içi küçük olduğu için
Kuzeymom_ Truelivinng Bendeki dokunmatik ne pişireceğimi seçiyorum ısıyı süreyi kendisi ayarlıyor çevirmem gerektiğinde uyarı veriyor
Usnac1995 Truelivinng Sallama uyarısı nedir hiç olmadı öyle bir şey. Çift katlı denemedim ki hiç ızgara gibi bir şey var sanırım onun üstüne bir şey koysam olabilir . Köfte , patates, biber yaptım, kapya közledim, mısır közledim. Hazır pizza yaptım. Oğluma kek yaptım silikon kalıpta. Hepsinin sonuçları güzel. Çiğ kalma falan olmadı.