ysmnabd Kızlar ioio marka tabak kaşık gelicek ve baya uygun sizce bime gelen bu ürünler orijinal midir ? Normalde 900 olan tabak ,380 e gelecek sizce nadkl
aslanannesiiii06 ysmnabd benim kuzenim bimde çalışıyor aynı kalitede dedi. Normalde bu tarz ürünlerde bebeğim için haber verin. Orjinal olmadığını düşünmüyorum yani bebeğime kullanacağım için yanlış bir yönlendirme yapmaz. Sabah sıraya gireceğim vallahi bence herkes 11 inde bimde olacak 😂
mom1900 Hiç boşuna para vermeyin o ürünlere bir heves alıp kullanan herkes ne gerek varmış diyor. Ben almadım sadece başka markanın silikon kaşığını birkaç ay kullandık sonra onu da bıraktık normal tatlı kaşığı ve tabakları kullanıyoruz.
Zeytinpekmez mom1900 almış ve kullanmış biri olaraktan size katılıyorum 1 yaştan sonra normal tabaklara döndüm
bikahveicelimmi 380₺ ona verip sıra bekleyeceğine e bebekten herhangi bir seti al kullan daha iyi. Ben aldım hiç memnun değilim boşa para vermişim oyuncak yapıyoruz arada kimseye satmaya da gönlüm el vermiyor
kirikkalp ysmnabd orijinali bile plastik kokuyor dioyorlar 🤷🏻♀️ Tabi kullanmadım ben yine de siz bilirsiniz
Asyaveannesi04 ysmnabd koku yapıyor diyenler kullanmayı bilmeyenler bence 😅 hevesle her ürününü aldım tepe tepe kullandım biberon temizleyicisi ile temizledim her zaman ne koku yaptı ne birşey heves ediyorsanız alın biz özellikle bölmeli tabağı hala kullanıyoruz 2.5 yaşında
Kuzey_Melis_Momm ysmnabd Eşim bu işi yaptığı için biliyorum genelde markete yada herhangi bir yere gelen belli marka ürünler hep testten kalan içerisinde kanstorojen madde bulunan ürünler oluyor imha etmek yerine ucuza satıyoruz diyerek elden çıkartıyorlar ben markete gelen ürünleri bu yüzden ucuz diye hiç almıyorum birde e-bebeğin bebek ayakkabısı mont tarzı şeylerini eşim hepsinin testten kaldığını onay vermediğini söylüyor bazıları testten geçirmuş ama şansa
1prensessannesi ysmnabd bence önlugunu kesin alın en kullanışlı ürünü o. Birde kasigini kullandım diğerlerini çok kullanmadim elde yıkamak zor geldi. Şimdi kızım 13 aylık tekrar kullanmayı düşünüyorum kahvaltı için bölmeli tabagimiz var puzzla şeklinde. Kendisi yiyecek artık onun için deneyecegim bakalim. Vakumlu özelliği ise yarayabilir
Mom098 ysmnabd kullanmayı bilmeyenler tarzı yorumlar okuyorum 😂 ben de oioi bütün seti vardı. Evimde doğal biberon temizleyici var. Hatta bulasık makineme bile doğal toz temizleyici kullanıyorum. Genelde elimde yıkıyordum ama tek tük acileyetten bulaşık makinesine attım ve o koku oldu çıkmadı bir daha. Fakat jojobebek markasının aldığım ürünleri kac defa makineye girdi hiç koku olmadı 👌
Meri-Mel ysmnabd Bende şarjlı dikey Süpürgeyi istiyorum ama 101 deki daha mı güzel hangisi bilen kullanan var mi
papatya122 ysmnabd mama sandalyesi düşünüyorum bende ama çok kararsızım neden o kadar ucuz diye kafamda karışıyor bilgisi olan varmı
papatya__ papatya122 kuzum ben 2020 de almıştım kızım 3 yıl kullandı şimdi 6aylık bebeğime çıkarttım yatagın altından oda kullanıyor taş gibi ben 99 TL’ye almıstım🤣
mom1900 papatya122 bime gelecek olan mama sandalyesinin içi çok küçük bir arkadaşım almıştı çocuk 1 yaşında zor girer yani minder koyunca alan kalmıyor.
papatya122 papatya__ Alim o zaman İnternette çok pahalı buda ucuz olunca kararsız kalmıştım iyi olurmu diye teşekkür ederim